Slavni otroci, ki imajo slavne starše

Magazin 08. Nov 202114:30 0 komentarjev
Dakota Johnson
Profimedia

Nekateri zvezdniki niso imeli prav trnove poti do uspeha, saj se ponašajo s slavnimi priimkom. In prav ta jim je marsikatera vrata odprl prej, kot bi se jim sicer odprla. Je pa res, da so vsi po starših podedovali kar nekaj talenta.

Dakota Mayi Johnson

Ameriška filmska igralka in fotomodel Dakota Mayi Johnson (32) je hčerka igralke Melanie Griffith (64) in igralca Dona Johnsona (71). Svojo prvo filmsko vlogo je odigrala v komični drami Nori dnevi v Alabami oz. Crazy in Alabama skupaj z materjo. V orbito zvezdnic pa jo je izstrelil film 50 odtenkov sive, posnet po istoimenski knjižni uspešnici. Dakota je v zvezi s pevcem skupine Coldplay, Chrisom Martinom (44).

Scott Eastwood

Scott Eastwood
Profimedia

Sin legendarnega igralca Clinta Eastwooda (91), Scott Eastwood (35), zelo spominja na svojega očeta v mladih letih. Ni treba dvakrat reči, da je pri ženskah izjemno priljubljen. Poleg čednega videza je po očetu nasledil tudi igralski talent. Do leta 2009 ni uporabljal očetovega priimka, temveč materinega Reeves. Clint ima z Jacelyn Reeves še hčerko. Od trenutka, ko je začel uporabljati priimek Eastwood, pa so se mu odprla številna vrata.

Dylan Penn

Dylan Penn
Profimedia

Dylan Penn (30) je hčerka dveh odličnih igralcev, Seana Penna (61) in Robin Wright (55), po kateri je nasledila tudi lepoto. V enem od intervjujev je povedala, da je prve igralske korake naredila povsem sama in pri starših ni iskala nasvetov. Sama se zaveda, da je po očetu podedovala značaj. Poleg tega, da je igralka, je tudi obraz številnih modnih znamk. Pravi, da je njena strast stati za kamero, pisati scenarije in sanjariti o tem, da bo nekoč slavna režiserka.

Max Irons

Max Irons
Profimedia

Sina igralca Jeremyja Ironsa (73) in Sinéad Cusack (73), Maxa Ironsa (36), je odkril priznani fotograf Mario Testino. Najprej je bil model za znane modne znamke, kot je Burrberry oziroma Mango. Seveda pa si je želel uspeti tudi v filmskem svetu. Vrata mu je odprla majhna vloga v filmu Portret Doraiana Graya, slava pa je nato prišla z vlogo angleškega kralja Edvarda IV. v filmu The White Queen. Upodobil je tudi arheologa Howarda Carterja v Tutankamonu, nato pa se je pridružil ekipi popularne serije Condor.

Stella Banderas

Stella Banderas
Profimedia

Starša Stelle Banderas (25) sta ena izmed največjih igralskih zvezd, Antonio Banderas (61) in Melanie Griffith (64). Njena babica pa je bila muza Alfreda Hitchcocka, Tippi Hedren (91). Stella je študirala dramsko umetnost, a njen oče vseeno priznava, da ga je njena odločitev, da bo igralka, presenetila. ”Vedno je govorila, da ne želi pred kamere, a sčasoma je očitno ugotovila prav nasprotno. Rekla mi je, da gre v New York, kjer bo poskušala doseči uspeh. Ni pa rekla, da bo postala igralka …” Njeni polsestri Dakoti Johnson je uspelo, zagotovo bo tudi njej.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Profimedia

Pevka in igralka Miley Cyrus (28) ima prav tako znane starše, njen oče je priznani pevec Billie Ray Cyrus (60), mama pa igralka Leticia Jean Cyrus (54) . Že kot deklica je Miley, s celim imenom Destiny Hope, sanjala, da bo nekega dne igralka, zato se je pri 11 letih odločila, da se preizkusi na avdiciji za televizijsko nadaljevanko Hannah Montana. Vse drugo pa je zgodovina.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!