Sophie Turner prepričuje Joeja Jonasa, da se preselita na Otok

Magazin 07. Maj. 202216:00
Delite:
Sophie Turner
Foto: Profimedia

Britanska igralka Sophie Turner se želi zaradi lastnega duševnega zdravja preseliti nazaj v svojo domovino. Najprej pa mora o tem prepričati moža - ameriškega pevca Joeja Jonasa.

“Tako zelo jo pogrešam (domovino, op. a.). Ljudi, odnos … vse. Rada živim v ZDA, a zaradi svojega duševnega zdravja moram biti v bližini prijateljev in družine,” je 26-letna igralka povedala za britansko izdajo revije Elle.

Nadaljevala je z naštevanjem razlogov, zakaj je Združeno kraljestvo idealna destinacija za družinsko življenje: “In tudi za svojo hčer – rada bi, da bi imela izobraževanje in življenje, ki sem ju bila sama deležna. Dom mojih staršev je prava podoba angleškega podeželja – konji, ovce, krave. Na britanski tržnici kupujem stvari. V ZDA pa čokolada ni dobra, čips ni dober. Ni isto.”

Toda 32-letni pevec in besedilopisec iz skupine Jonas Brothers še ni 100-odstoten. “Joe bo morda potreboval kar nekaj prepričevanja,” je bila iskrena Sophie Turner.

Sophie Turner
Foto : Profimedia

Turner in Jonas sta se začela videvati leta 2016, naslednje leto pa sta se zaročila. Leta 2019 sta si večno zvestobo obljubila na dveh poročnih obredih, eden izmed teh se je odvil v Parizu.

Par, ki živi v Los Angelesu, se je leta 2020 razveselil rojstva hčerke Wille. Na poti pa je nov družinski član.

“Zame je to smisel življenja – vzgajati naslednjo generacijo. Najboljša stvar v življenju je videti, da moja hčerka postaja vse močnejša. Navdušeni smo zaradi širitve družine. To je največji blagoslov vseh časov.”

Sophie Turner
Foto : Profimedia

Sophie je zaslovela v seriji Igra prestolov (Game of Thrones), pripadla ji je vloga Sanse Stark. Serija je najbolj priljubljena serija televizijske hiše HBO, pritegnila je na desetine milijonov gledalcev, prejela pa je tudi več televizijskih nagrad emmy.

Sophie Turner
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.