Spice Girls ob posebni priložnosti znova zapele in zaplesale skupaj

Magazin 22. Apr 202407:54 0 komentarjev
Spice Girls
Foto: David Beckham/INSTAGRAM/PROFIMEDIA

Po dolgem času se je vseh pet članic legendarne britanske skupine Spice Girls znova združilo na rojstnodnevni zabavi Victorie Beckham.

Kot smo poročali, je nekdanja spajsica Victoria Beckham pred dnevi praznovala abrahama. Ob tej priložnosti je priredila rojstnodnevno zabavo v zasebnem klubu Oswald’s v Londonu. Na zabavi so bili gostje, kot so ameriški igralec Tom Cruise, igralka mehiških korenin Salma Hayek, manekenka Rosie Huntington-Whiteley in kuharski mojster Gordon Ramsay.

Na sobotnem slavju niso manjkale niti članice legendarne skupine Spice Girls, s katero je Beckham zaslovela v 90. letih. Melani Brown, Emma Bunton, Geri HornerMelanie Chisholm in Victoria Beckham so na zabavi poplesavale in pele, kot da je spet leto 1997.

Med drugim so izvedle točko za njihovo pesem Stop, David Beckham pa je utrinek delil na družbenem omrežju Instagram, iz katerega je med drugim razvidno, da se je tudi sam prepustil ritmu melodije in zapel skupaj s skupino, ki je na vrhuncu svoje slave prodala več kot 100 milijonov albumov po vsem svetu in se tako v zgodovino zapisala kot najbolje prodajana ženska skupina vseh časov.

Njegova soproga Victoria se je pod posnetkom na Instagramu odzvala s komentarjem, da je bila to najboljša noč, med drugim si je zaželela vse najboljše in dodala, da ljubi svojega soproga. Ob tem je dodala ključnik #SpiceUpYourLife (#ZačiniSiŽivljenje, op. a.). Ta je sicer povezan z istoimensko pesmijo, ki jo je skupina Spice Girls izdala v času največje slave.

Skupina Spice Girls je bila zasnovana leta 1994 po tem, ko so se dekleta odzvala na oglas, v katerem so iskali kandidatke za novo dekliško skupino. Po izidu debitantskega singla Wanna be, ki se je leta 1996 zavihtel na vrh lestvic, je svet zajela “Spicemanija”, spajsice pa so v glavnem prepevale pesmi o opolnomočenju žensk. Prav zaradi takšnega pristopa so postale svetovni pop fenomen, poroča BBC.

Geri Halliwell oziroma Ginger Spice je skupino zapustila leta 1998. Zasedba pa je dokončno razpadla leta 2001. Ponovno so se združile na turnejah leta 2007, nastopila pa je tudi na zaključni slovesnosti olimpijskih iger v Londonu leta 2012. Evropska turneja je potekala leta 2019, vendar brez Victorie, ki se v zadnjih letih posveča predvsem modi.

Spice Girls
Spajsice so na vrhuncu slave prodale več kot 100 milijonov albumov po vsem svetu in se tako v zgodovino zapisale kot najbolje prodajana ženska skupina vseh časov. (Foto: PROFIMEDIA)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!