Spoznajte najbolj spogledljive horoskopske znake

Magazin 05. Avg 202208:30 > 07. Avg 2022 08:43 0 komentarjev
moški, ženska, spogledovanje
Profimedia

Poleti se marsikdo malce sprosti in zdi se, da je to pravi letni čas za spogledovanje. Nekateri to počnejo brez zadržkov, drugim gre težje od rok.

Po mnenju astrologov naj bi na nagnjenost k spogledovanju vplival dan rojstva, zato se posamezni ljudje skorajda ne morejo upreti temu. Za najbolj spogledljive veljajo trije horoskopski znaki.

Lev

Veljajo za prave mojstre in mojstrice spogledovanja. Po naravi so očarljivi, po videzu pa markantni ljudje, ki ob vstopu v prostor osvojijo številne poglede. Prav njihova očarljivost je tista, ki jo uporabljajo pri spogledovanju. To je zanje nekaj naravnega, zato ne uporabljajo trikov. So prijazni in prijateljski ljudje, ki se lahko zapletejo v pogovor s skorajda vsemi. Ko nekdo pritegne njihovo pozornost, pa bodo naredili korak naprej – z dolgimi pogledi, nedolžnim zbadanjem in kopico komplimentov. Spogledovanje jim je tako rekoč položeno v zibko. Dobro poznajo meje okusa in jih upoštevajo, tako da ne bodo izpadli vsiljivi, temveč zabavni in simpatični.

Škorpijon

Gre za intenzivne osebe, ki se jim je res težko upreti. Njihov videz je privlačen, pogled pa prodoren in neposreden. Obdaja jih pridih skrivnostnosti, zato so marsikomu všeč že na prvi pogled. Za škorpijone velja, da imajo močno intuicijo, tako da se bodo tudi pri spogledovanju zanašali nanjo. Vedeli bodo, kaj se bo najbolj dotaknilo tistih, ki so jim všeč, to pa bodo z veseljem izkoristili. Znali bodo vzbuditi zanimanje pri osebi, ki jim pade v oči, in ga tudi ohraniti – pri tem jim pride prav njihova skrivnostnost. Škorpijoni ne bodo takoj razkrili vsega o sebi, raje se bodo prepustili počasnemu odkrivanju.

Dvojčka

Posamezniki, rojeni v tem horoskopskem znaku, so zelo družabni in razigrani ljudje, tako da je njihova družba vedno zabavna. Radi se spogledujejo, to včasih počnejo tudi podzavestno, saj jim godi pozornost drugih ljudi. Vedno bodo znali podati pravi kompliment, s tem pa bodo hitro očarali osebo, ki jim je všeč. So iskreni in tako je tudi njihovo spogledovanje – ne bodo se igrali skrivalnic, takoj bodo dali vedeti#related-news_0, da jih nekdo privlači. Oseba, ki jim je všeč, se bo v njihovi družbi počutila sprejeto in naravnost odlično.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!