Spoznajte Iris Law, modno ikono tega leta

Magazin 05. Okt 202120:33
Iris Law
Profimedia

Iris Law je vzhajajoča zvezda, ki s svojim unikatnim slogom vedno znova poskrbi za modni navdih.

Iris Law postaja vse bolj pričakovana zvezdnica na rdeči preprogi. Hči igralcev Juda Lawa in Sadie Frost tudi sama stopa v igralske čevlje, sicer pa se uveljavlja tudi kot model in spletna vplivnica.

Na Instagramu slabi polovici milijona svojih sledilcev redno ponuja modni navdih. Pri izbiri oblačil ne sledi samo eni estetiki, temveč navdih z začetka tisočletja poveže z devetdesetimi in osemdesetimi, pogosto kombinira tudi oblačila iz druge roke.

20-letnica se med mode ikone vzpenja zaradi elegantnega prehajanja med fantovskimi stili in strogo klasiko. Rada eksperimentira, vsak nepričakovani stil pa okrasi s svojo vedno prisotno samozavestjo. Njeno navdušenje nad modo sega dlje od lepih oblačil – z izbiro stilov rada podpira novejše oblikovalce in mlade znamke, kot sta Roberta Einer in Charlotte Knowles.

To so njeni najlepši stajlingi tega leta:

Iris Law
Profimedia

Na Diorjevi pariški zabavi je Iris Law nosila usnjen komplet z zanimivim topom, ki spominja na oklep, v resnici pa gre za močno strukturiran korzet. Pred kratkim je zvezdnica postala ambasadorka Diorjeve lepotne linije, njen prvi modni izhod v okviru ikonične znamke pa nedvomno lahko ocenimo za nepozabnega.

Iris Law
Profimedia

Preden se je odločila za prepoznavno pobrito pričesko, je Iris oboževala svoje ravne, rjave lase, ki jih je enostavno oblikovala. Z enobarvnim modrim stilom in asimetričnim visoko-nizkim pasom na moderen način poustvarja estetiko z začetka tisočletja.

Iris Law
Profimedia

Na pariškem tednu mode je Iris obračala poglede v beli obleki znamke Dior. Mila in ženstvena bela obleka postaja zaščitni znak mlade igralke – podobno je nosila tudi na rdeči preprogi beneškega filmskega festivala.

Iris Law
Profimedia

Prekrasno zeleno obleko je nosila na poletnem plesu znamke Bvlgari. Oprijeta obleka navdušuje z drznim, odprtim in prepletenim zgornjim delom, dopolnjujejo pa jo izbran prestižen nakit in enostavni čevlji s peto.

Iris Law
Profimedia

Njen najbolj odmevni videz je nedvomno ta, z rdeče preproge dogodka Fendace na milanskem tednu mode. Dogodku primerno je oblekla kombinacijo iz sodelovalne kolekcije med znamkama Fendi in Versace, ki ni varčevala z opaznimi logotipi in barvami.