Spoznajte zvezdnike, ki imajo manj slavne dvojčke

Magazin 19. Nov. 202115:00 > 16:03
Delite:
Rami Malek
Foto: Profimedia

Številni znani hollywoodski obrazi s filmskega in glasbenega sveta so na svet privekali v družbi brata ali sestre.

Nekateri med njimi so se preizkusili v zabavni industriji, drugi se ukvarjajo s povsem drugačnimi poklici. Zvezdnikov, ki so odraščali v družbi dvojčka, ni tako malo, kot bi pomislili, poroča spletni portal CBS News.

Tako ima znana igralka Scarlett Johansson brata dvojčka, ki mu je ime Hunter. V preteklosti se je tudi sam preizkusil v igralskih vodah, a pozneje se je lotil drugačne kariere. Delal je v predsedniški kampanji za nekdanjega predsednika ZDA, Baracka Obamo. Deluje kot aktivist, ustanovil je tudi organizacijo za varovanje okolja, ki se imenuje Solar Responders. Sicer pa je med njima precejšnja razlika v višini, Scarlett visokemu bratu sega do ramen.

Scarlett Johansson
Foto : Instagram/Osebni arhiv

Gisele Bündchen je ena najbolj znanih manekenk, ki ima prav tako postavno sestro dvojčico, ki ji je ime Patricia. Tudi ona se je ukvarjala z manekenstvom, zdaj pa dela kot tiskovna predstavnica in menedžerka, njena delodajalka pa je prav njena slavna sestra Gisele.

Gisele Bundchen, Patricia Bundchen
Foto : Instagram/Osebni arhiv

Za svojevrstno presenečenje je na podelitvi zlatih globusov leta 2019 poskrbel zvezdnik filma Bohemian Rhapsody Rami Malek, ki ima enojajčnega dvojčka Samija. Ko se je v njegovi družbi pojavil na podelitvi nagrad, so številni ostali brez besed. Sami ni del zvezdniškega sveta, saj je po poklicu učitelj in je na brata Ramija izjemno ponosen.

Rami Malek, Sami Malek
Foto : Instagram/Osebni arhiv

Postavni igralec Vin Diesel ima brata dvojčka Paula. Ker sta dvojajčna, ne preseneča dejstvo, da si nista zelo podobna. Paul ima precej več las kot njegov brat, a oba sta prav enako očarljiva in očitno zelo povezana.

Vin Diesel z bratom
Foto : Instagram/Osebni arhiv

Tudi Ashton Kutcher ima brata dvojčka, ki mu je ime Michael in ima cerebralno paralizo. Kot najstnik je preživel transplantacijo srca. Danes mu zdravje dobro služi in deluje kot aktivist za pravice gibalno oviranih ljudi. Tudi Ashton je na brata zelo ponosen.

Aston in Michael Kutcher
Foto : Instagram/Osebni arhiv

Igralec Kiefer Sutherland ima sestro dvojčico Rachel, ki je prav tako del zabavne industrije. Ne nastopa pred kamero, temveč dela v produkciji. Podobnost med njima je zelo očitna.

Kiefer in Rachel Sutherland
Foto : Instagram/Osebni arhiv
Komentari

Vaš komentar