V kabini za preoblačenje odkrila okrogla vratca, na njih pa nenavaden napis

Magazin 25. Apr 202409:04 0 komentarjev
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Ženska je na vratih garderobe v trgovini zagledala odprtino z nenavadnim napisom. Ko je za nasvet vprašala na družbenem omrežju, so ji uporabniki razkrili resnico.

Uporabnica TikToka, ki objavlja pod profilom @snorkelingmeatball, je objavila video, v katerem je pokazala, kako presenečena je bila, ko je na vratih garderobe v trgovini zagledala odprtino z nenavadnim napisom.

“Želite malo pokukati?” je pisalo na odprtini na vratih. Prizor je takoj postal viralen in je zbral že dva milijona ogledov in številne komentarje.

“Zdi se skoraj kot grožnja”, “To je moja nočna mora” in “Kaj to pomeni?” so se vrstili začudeni komentarji, a so se hitro oglasili trgovci, ki so pojasnili namen odprtine in pomirili javnost.

“Take garderobe imamo že nekaj časa, to smo uvedli, da lahko svetujemo pri izbiri modrčkov, tako da lahko prodajalke ocenijo, kako se vam modrček prilega, ne da bi vstopile v kabino,” je pojasnila ena prodajalka, druga pa je dodala: “To je tam samo zato, da lahko prodajalko oziroma prijateljico vprašaš za mnenje, ali si videti dobro v svojih oblačilih, ne da bi zapustil kabino.”

“To je res odlična ideja, ta možnost bi morala biti na voljo v vseh garderobah. Še posebej priročno je, če nakupuješ s prijateljem in želiš ohraniti zasebnost v kabini,” so se vrstili komentarji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!