Sproščujoča navada Kate Middleton pred spanjem, pri kateri sodeluje tudi princ

Magazin 15. Jan 202216:15
Delite:
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Tudi Kate Middleton se rada - kot vsi navadni smrtniki - po napornem dnevu sprosti in zadiha. Vojvodinja si rada ogleda kak del svojih najljubših serij, med katere spadajo tudi kultni Prijatelji, namesto kokic pa si privošči nekaj bolj nagajivega.

Revija People je namreč iz zanesljivega vira, ki je po poročanjih zelo blizu družini Cambridge, izvedela, da si Kate pred spanjem rada privošči kozarec ravno prav ohlajenega džin tonika. To sicer ni nič čudnega, saj je britanska kraljeva družina v javnosti dobro znana po svoji ljubezni do te priljubljene pijače, vsaj enkrat na dan si ga privošči tudi kraljica Elizabeta II., tej navadi pa se je očitno pridružila še Kate.

Vojvodinja Cambriška si priljubljenega koktajla sicer ne zmeša sama, saj ji ga prav profesionalno pripravi njen mož in bodoči prestolonaslednik britanske monarhije, princ William.

Razkrita skrivnost Katinega sproščanja ob večerih in lepa gesta princa Williama se zdi javnosti nadvse simpatična, saj življenje kraljeve družine približa vsem nam, ”navadnim smrtnikom”.

Komentari

Vaš komentar