Srbi pišejo o Zali Đurić: Ime je dobila po jogurtu

Magazin 07. Dec. 202111:06 > 11:271 komentar
Delite:
Zala đurić
Foto: Instagram/zaladjuric

V srbskih medijih so se razpisali o Zali Đurić, hčerki Branka Đurića, ki je šla po očetovih stopinjah – postala je igralka. Njena mama je medijem razkrila zabaven izvor njenega imena.

“Ko sva se zaljubila, si nisva upala niti sanjati o skupnem življenju, a sva vseeno sanjala o enem otroku. Potem je bil na tržnici neki jogurt Zala, in rekla sva, da bo hčerki ime Zala. V dvigalu za ogledalom sva imela skrit pokrov tega jogurta in vedno sva sanjala, da bova nekoč imela Zalo,” je razkrila mama Tanja Ribič, piše zadovoljna.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Branko Đurić je v intervjuju za Večernji list dejal, da ni želel, da bi bila njegova hči igralka.

“Skušal sem jo odvrniti od igranja. Povedal sem ji, da je le en poklic težji od poklica igralca. Ko me je vprašala, kateri, sem rekel: “Igralke.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Vendar ga hči ni poslušala, zato je v New Yorku končala igralsko šolo. Mediji pišejo, da je tam delala tudi kot varuška.

Za “Azro” je povedala, kaj je pogrešala v Ameriki.

“Medtem ko sem živela v Ameriki, sem se naučila, da je treba kavo naročiti odločno, močno, samozavestno kot Newyorčan in jo piti z užitkom, počasi, kot Bosanec. Američani tega ne vedo in to sem res pogrešala. Ne gre le za kavo, takšno je njihovo vse življenje, organizirano, hitro … Res si ne želim, da bi moje življenje minilo brez uživanja. Rada se ustavim, diham in se počutim živa. Zame je moje življenje praznik, saj vedno počnem, kar imam rada.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

To nadarjeno dekle je posnelo več pesmi, rado pa piše tudi poezijo, piše zadovoljna.rs.

Za portal Azra je Zala povedala, da ima zelo kul starše.

“Če bi bili dolgočasni in me učili, da moram vse delati po pravilih, jih verjetno ne bi poslušala. Vedno smo se vse lepo dogovorili,” je povedala.

Zala je vegetarijanka in obožuje jogo, še piše zadovoljna.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric)

Avtorica: Božica Luković/Zadovoljna.rs

MORDA VAS ZANIMA ŠE

Komentari

Vaš komentar