Srčni infarkt nekaj najboljšega, kar se je zgodilo Antoniu Banderasu

Magazin 23. Dec 202215:45
Antonio Banderas
Profimedia

Priznani španski igralec Antonio Banderas pravi, da je srčni infarkt nekaj najboljšega, kar se mu je zgodilo.

Januarja 2017 se je 62-letnemu Hollywoodčanu zgodil zastoj, ki mu je spremenil pogled na svet.

“Spoznal sem, da je bila to verjetno ena najboljših stvari, ki so se mi zgodile v življenju, ker so stvari, ki so mi povzročale skrbi vsakodnevno, postale nepomembne,” je za Page Six povedal igralec. “Pomislil sem, zakaj me to skrbi, če bom umrl,” je pojasnil.

Dodal je, da so pomembne stvari, kot so njegova hčerka Stella, ki si jo deli z igralko Melanie Griffith, prijatelji, družina in njegov poklic igralca. Začel se je oddaljevati od stvari, za katere sem prej mislil, da so pomembne, a v resnici niso bile.

Antonio Banderas
Profimedia

V pogovoru se je poklonil tudi svoji dolgoletni punci Nicole Kimpel. Kot je razkril, mu je rešila življenje, ko se je med infarktom hitro odzvala in mu dala aspirin.

Pozneje istega leta so mu vgradili srčni spodbujevalnik. “Ni bilo tako dramatično, kot nekateri pišejo,” je takrat povedal novinarjem, s čimer je zanikal, da njegovo življenje visi na nitki.

Nominiranec za oskarja pravi, da je imel tudi sam v življenju slabe trenutke, vendar ti niso trajali dolgo, saj je po naravi zelo pozitivna oseba. “Moje depresije trajajo pet minut, takoj se povrnem.”

Banderas se vrača na velika platna z nadaljevanjem animiranega filma Obuti maček.

Antonio Banderas
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.