Stella, hči slavnega para, odslej le še gdč. Banderas

Magazin 04. Okt 202110:00 > 10:07 0 komentarjev
Stella Banderas, Antonio Banderas
Profimedia

Stella Banderas Griffith, hči igralcev Melanie Griffith in Antonia Banderasa, se želi podpisovati samo še z očetovim priimkom. A brez skrbi, ne gre za družinski spor, razlogi so zgolj praktične narave.

25-letna manekenka, igralka in poslovna ženska je po poročanju ameriških tabloidov na sodišče v Los Angelesu vložila prošnjo za odstranitev dela priimka Griffith, odslej naj bi v njenih osebnih dokumentih pisalo le Stella del Carmen Banderas.

Kot razlog za zahtevek je navedla dejstvo, da si preprosto želi skrajšati svoje ime. “Ker po navadi priimka Griffith ne uporabljam, bi bila opustitev v skladu z mojo običajno uporabo,” je še dodala.

Stella, ki sta jo slavna starša vzgajala daleč od hollywoodskih žarometov, se je rodila v Marbelli v Španiji, od koder prihaja njen oče. Po mamini strani ima še polsestro, filmsko zvezdnico Dakoto Johnson – Melanie se je rodila v zakonu z zvezdnikom serije Miami Vice Donom Johnsonom – in polbrata Alexandra Bauerja, čigar oče je igralec Steven Bauer.

Melanie Griffith in Antonio Banderas, ki sta se spoznala na snemanju komedije Dvojni zapeljivec (1995), sta se poročila maja 1996. Istega leta se jima je rodila Stella, ki se je na platnih pojavila že kot deklica, in sicer v filmu Nori dnevi v Alabami (1999) v režiji njenega očeta in z mamo v glavni vlogi. Igralca sta se ločila leta 2015, a ostala bližnja prijatelja.

Stella Banderas, Melanie Griffith, Antonio Banderas
Profimedia

Nazadnje se je Stella po rdeči preprogi sprehodila v družbi očeta na filmskem festivalu v San Sebastianu, kjer sta bila oba elegantna v črnih opravah. Ponosna Melanie je fotografijo z dogodka na Instagramu opremila s srčki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Ob ameriškem dnevu hčera pa je nominiranka za oskarja in dobitnica zlatega globusa za Delovno dekle (1988) objavila prikupen utrinek iz otroštva Stelle in Dakote, predstavnic tretje generacije te družine v Hollywoodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

Tam sta si ime ustvarila že Melaniejina starša, 91-letna zvezdnica Hitchcockovih filmov in borka za pravice živali Tippi Hedren ter zdaj pokojni oglaševalski direktor in nekdanji otroški igralec Peter Griffin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!