Stil kraljice soproge Camille že leta zvest večni eleganci

Magazin 11. Dec 202214:30
Kraljica soproga Camilla
Profimedia

Britanska kraljica soproga Camilla je že vrsto let zvesta stilu, ki ji ga nihče ne more oporekati.

Britanska kraljica soproga Camilla je imela že vse od prihoda na britanski kraljevi dvor svoj stil, ki se v vseh teh letih ni kaj veliko spremenil, in številni menijo, da igra na zelo preverjene karte, ki jih odlično sprejemajo tudi modni kritiki.

kraljica soproga Camilla
Profimedia

Njen stil je precej predvidljiv, saj za kraljeve dogodke rada obleče obleke, ki so malo čez kolena in v barvah, primernih dogodku. Ko gre za bolj svečane dogodke, se odene tudi v bolj žive barve, kot je recimo rdeča, sicer pa rada stavi na bolj umirjene barve in elegantne kroje.

kraljica soproga Camilla
Profimedia

Camilla je imela po ločitvi od princa Charlesa dolgo težave, da jo je britanska javnost zares sprejela, njen stil pa je bil seveda zelo drugačen od tistega, ki ga je nekoč gojila prva žena princa Charlesa, zdaj že pokojna princesa Diana.

kraljica soproga Camilla
Profimedia

A Camilla je z leti pridobila naklonjenost britanske javnosti, njen stil pa je danes dobro sprejet.

kraljica soproga Camilla
Profimedia

Pri barvah prevladujejo črna, umirjeno zelena in temno modra, predvsem pa pazi, da prav za vsako priložnost izbere barve, ki so dogodku primerne, rada se poigrava tudi z zanimivimi klobučki, ki so seveda vedno nekaj posebnega in jih dame na britanskem dvoru zares znajo nositi.

kraljica soproga Camilla
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.