Štiri leta živel v skrivnem stanovanju v nakupovalnem središču

Magazin 28. Nov 202216:08 1 komentar
nakupovalno središče
PROFIMEDIA

Američan Michael Townsend je kar štiri leta živel v stanovanju, skritem v nakupovalnem središču, pri tem ga pa nihče ni odkril.

Idejo o tem je Michael Townsend zasnoval pred več kot desetimi leti, ko je izgubil stanovanje in je moral ugotoviti, kako naprej. Spomnil se je, da je nekoč med gradnjo nakupovalnega središča na Rhode Islandu videl prazno sobo, zato se je odločil, da bo v njej kar “taboril”. Čeprav se je vse skupaj odvilo pred več kot desetimi leti, se je Townsend odločil, da bo o tem spregovoril šele pred kratkim.

Stanovanje v trgovskem centru je opremil s televizorjem, kavčem, fotelji, igralnimi konzolami, v 70 kvadratnih metrov veliko domovanje pa je ob priložnostih pripeljal celo prijatelje. V štirih letih, kolikor jih je preživel v nakupovalnem središču, je uporabljal sanitarije za obiskovalce, edino, česar ni imel v stanovanju, je bila tekoča voda. Townsend, ki je sicer umetnik, je štiri leta živel zelo dobro, potem pa je naredil veliko napako, poroča srbska N1.

V stanovanje je namreč povabil umetnico iz Hongkonga, saj je nanjo želel narediti vtis. Bežna neprevidnost pri vstopu v stanovanje je bila dovolj, da so ga ujeli varnostniki. Skriti stanovalec je pristal na sodišču z vrsto prekrškov. Ker pa je bil sodnik navdušen nad njegovim podvigom, jo je Townsend tokrat odnesel le z opozorilom. Nakupovalno središče pa mu je odredilo prepoved približevanja.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje