Strokovnjakinja: “Ta pogled Williama in Kate govori resnico o njunem odnosu”

Magazin 16. Jun 202421:18 0 komentarjev
britanska kraljeva družina, Buckinghamska palača
Foto: PROFIMEDIA

Kaj kažejo Williamove gubice okoli oči in napete ustnice ob pogledu, ki sta si ga izmenjala z ženo na proslavi kraljevega rojstnega dne?

Za valižanskim princem Williamom je težko obdobje, ko je z nasmehom na obrazu moral opravljati kraljevske dolžnosti.

Ob bolezni njegove soproge in očeta to nikakor ni bila lahka naloga, piše portal N1 Zagreb. Včeraj pa si je končno lahko oddahnil, saj je princesa Catherine ob njem blestela.

Januar, februar in marec so obeležile govorice o “izginotju” Kate Middleton, kot eden izmed razlogov za to pa so mnogi mediji navajali, da se je njun odnos ohladil. Na površje je priplavala celo Williamova domnevna nezvestoba, govorilo se je tudi, da je princesa pobegnila iz Londona. Včeraj pa je kraljevi par pokazal, da je vse lepo in prav.

Skozi leta je par, ki se je spoznal med študijem, pokazal, da se sijajno razume, pa tudi, da oba uživata v medsebojnem tekmovanju in včasih tudi zbadanju.

Ko je princesa Catherine razkrila, da je zbolela za rakom, je poudarila, da ji je William v veliko podporo v tem težkem obdobju, zadnje čase pa je William oddelal dolžnosti, ki sicer pripadajo njegovi soprogi in javnost pomirjal z izjavami, da gre okrevanje njegove žene po načrtih.

valižanski princ William, valižanska princesa Kate Catherine Middleton
Foto: Zajem zaslona/PROFIMEDIA

“Mojstrski tečaj o tem, kaj pomeni biti kraljevska družina”

V soboto sta tako oba stopila na balkon Buckinghamske palače ob proslavi kraljevega rojstnega dne, Catherine pa je ob prvem nastopu v javnosti v zadnjih šestih mesecih blestela.

Pri tem ji je bil William v podporo in po besedah strokovnjakinje za govorico telesa, Judi James, je pogled, ki sta si ga v nekem trenutku izmenjala, pokazal njuno “veselje ob skupnem nastopu na svetovnem odru”, piše britanski Daily Mail.

“Williamove gubice okoli oči in napete mišice okoli ustnic so pokazale njegov notranji ponos in verjetno olajšanje, da mu njegova lepa žena spet stoji ob strani, medtem ko se je Kate, ki se je do tega trenutka vidno sprostila, nasmehnila s širokim in zelo ljubečim nasmehom, ki je naredil jamice v njenih licih,” je povedala James.

“Govorica telesa, ki jo je Kate pokazala med vrnitvijo v javnost, je bila mojstrski tečaj o tem, kaj pomeni biti kraljevska družina,” je nadaljevala in dodala: “Imela je že vzorec pokojne kraljice, ki je vključeval stoičnost in mirnost, brez kančka samopomilovanja ali drame.”

BONUS VIDEO:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!