Svetovni zvezdnik prihaja na evropsko turnejo, v Slovenijo ga ne bo

Magazin 20. Okt 202312:39 1 komentar
Ed Sheeran
Ed Sheeran (Foto: PROFIMEDIA)

Svetovni zvezdnik Ed Sheeran novembra letos začenja evropsko turnejo, v sklopu katere avgusta 2024 prihaja tudi v Zagreb in Beograd. V Slovenijo Sheerana ne bo.

Ed Sheeran v sklopu evropske turneje 10. avgusta 2024 prihaja v Zagreb. Vstopnice za veliki koncertni spektakel, ki se bo odvil na zagrebškem hipodromu, bodo v prodaji od 26. oktobra.

Teden dni po nastopu na Hipodromu v Zagrebu bo pevec nastopil tudi v Beogradu, nato pa še v Bukarešti (24. avgusta) in Sofiji (31. avgusta).

Novico o prihodu slavnega pevca na Hrvaško so potrdili med Sheeranovo rekordno turnejo po Severni Ameriki. Tam je postavil rekorde z večkratnimi nastopi, vključno na stadionu SoFi v Los Angelesu in stadionom MetLife v New Jerseyju. Na slednjem je zbral največ obiskovalcev doslej na enem koncertu v Združenih državah Amerike.

Samo letos je britanski pevec izdal dva albuma, – (Subtract) in Autumn Variations, oba pa sta dosegla izjemen uspeh. Pri obeh albumih je Sheeran sodeloval z Aaronom Dessnerjem iz ameriške skupine The National.

Evropsko turnejo bo 18. novembra začel v Londonu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje