Sylvester Stallone in Jennifer Flavin sta praznovala že 25. obletnico

Magazin 20. Maj 202211:00 0 komentarjev
Sylvester Stallone
Profimedia

Sylvester Stallone in Jennifer Flavin sta obeležila že 25. obletnico poroke in ne bi mogla biti bolj zaljubljena! Torej to pomeni, da sta obeležila že srebrno obletnico!

Mejnik sta obeležila tudi tako, da sta se na Instagramu poklonila drug drugemu. Sylvester Stallone je objavil več njunih skupnih fotografij, pod njimi pa zapisal: “Moji neverjetni ženi: Srečno 25. obletnico! Ne obstaja dovolj besed, s katerimi bi lahko opisal, kaj v naših življenjih pomeni ta neverjetno nesebična predana ter potrpežljiva ženska, in močno upam, da jih bova skupaj preživela še naslednjih 25. Hvala, srček!”

Jennifer Flavin pa je na svojem Instagramu zapisala: “Srečno 25. obletnico. Hvala, ker me vedno nasmejiš, ljubiš in varuješ našo čudovito družino! Najin zakon je vsako leto boljši! Veselim se preostanka najinega skupnega življenja!”

Skupaj imata tri hčerke, zvezdnik pa na družbenih omrežjih redno izraža, kako zelo ponosen je na svojo družino. Lani je za svoj 75. rojstni dan delil sladko fotografijo in zapisal: “Moja družina je najboljše rojstnodnevno darilo, ki bi ga kdaj lahko prejel!”

Igralec ima iz prejšnjega zakona s Sasho Czack tudi sina, njegov najstarejši sin, ki ga je imel s Starlin Wright, pa je na veliko žalost umrl leta 2012.

Sylvester in Jennifer sta se poročila leta 1997, njuno razmerje pa se je prvotno začelo že leta 1988 v restavraciji na Beverly Hillsu. Leta 1994 sta se za kratek čas razšla, ko je ona izvedela za zvezdnikovo afero z manekenko Janice Dickinson, toda leta 1995 sta se pobotala in od takrat sta srečna skupaj.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.