Sylvester Stallone in Jennifer Flavin sta se pobotala po oznanjeni ločitvi

Magazin 24. Sep 202215:26
Sylvester Stallone in Jennifer Flavin
Profimedia

Pred dobrim mesecem je prišlo v javnost, da se Sylvester Stallone in Jennifer Flavin ločujeta, toda zakonca sta se odločila svojemu zakonu dati še eno priložnost.

Vir je za portal People potrdil, da sta ponovno skupaj, njegov predstavnik pa je za Page Six povedal: “Odločila sta se, da se doma v miru pogovorita, in tako rešita stvari, ki so ju napeljale na ločitev. Oba sta izjemno srečna.”

Novica o spravi je prišla nekaj dni po tem, ko je bilo v sodni vlogi okrožja Palm Beach na Floridi navedeno, da sta se tako Jennifer Flavin kot Sylvester Stallone strinjala, da je v interesu obeh, da kolektivno kot družina rešijo vsa vprašanja, povezana z razvezo zakonske zveze, na dostojen, prijateljski in zaseben zunajsodni način.”

Par, ki se je poročil maja 1997, ima tri hčerke, 20-letno Scarlet, 24-letno Sistine in 26-letno Sophio. Nekdanja manekenka je pred dobrim mesecem, 19. avgusta, vložila prošnjo za razvezo zakonske zveze. Trdila je, da je zvezdnik namerno razpršil, izčrpal in/ali zapravil zakonsko premoženje, kar je imelo negativen ekonomski vpliv na zakonsko premoženje, Sylvester pa je to zanikal.

Po ločitveni vlogi je Jennifer ekskluzivno za People povedala: “Žalostna sporočam, da sem po 25 letih zakona vložila zahtevo za ločitev od moža Sylvestra Stallona. Čeprav ne bova več poročena, bom vedno cenila najinih več kot 30 let. Prosim za zasebnost za najino družino, da bova lahko prijateljsko napredovala in se odločila, kako naprej.”

Igralec je takrat dejal: “Rad imam svojo družino. Osebne težave rešujemo prijateljsko in zasebno.” Pred kratkim pa je na Instagramu delil spomin iz preteklosti, in sicer fotografijo, na kateri se za roke držita z odtujeno ženo. Poleg posnetka para je delil staro družinsko fotografijo sebe, žene in njunih treh hčera, kar je že nakazovalo k novici, ki je zdaj razveselila marsikoga.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.