Sylvester Stallone v Nemčiji odprl razstavo svojih slikarskih del

Magazin 10. Dec 202109:00 0 komentarjev
Sylvester Stallone
Profimedia

Sylvester Stallone zadnja leta dokazuje, da ni samo neustrašni mišičasti junak, ki z golimi rokami Ramba pobija po Vietnamu in kraljuje v boksarskem ringu kot Rocky, ampak je v resnici zelo umetniška duša. Trenutno si lahko v nemškem mestu Hagen ogledate razstavo njegovih umetniških del.

Sylvester Stallone je vedno rad pokazal svojo nežno plat, posebno ko je bila v igri njegova mama ali njegova družina. No, zdaj pa je očitno na vrsti, da javnost spozna še njegovo umetniško stran, ki je daleč od velikega borca, ki ga poznamo s filmskega platna. 75-letnik je svojemu opisu del dodal še slikar, saj se je pred dnevi v nemškem Hagnu odprla razstava njegovih umetniških del. Igralec slika že več kot pet desetletij in zdaj se je odločil, da je čas, da svoj slikarski talent predstavi tudi javnosti.

Sylvester Stalone
Profimedia

Razstava Sylvester Stallone: The Magic of Being  z več kot 50 deli je v Osthaus Museum Hagen na ogled do 20. februarja 2022. Prvi odzivi kritikov so zelo pozitivni. ”Morda bi res moral biti slikar, brez dvoma bi bil pod veliko manjšim stresom kot na snemanju,” je na odprtju svoje prve slikarske razstave v Nemčiji povedal zvezdnik Sylvester Stallone, ki je menda že za lepe denarje prodal kar nekaj svojih umetnin. Seveda, da ne bo pomote, Stallone je že razstavljal leta 2013 v Rusiji v državnem muzeju v Sankt Peterburgu, zelo odmevna pa je bila tudi njegova razstava leta 2015 v muzeju sodobne umetnosti v francoski Nici.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!