Ta črna obleka Jennifer Lopez je prav gotovo večna klasika

Magazin 16. Okt 202211:30
Jennifer Lopez
Profimedia

Hollywoodska igralka in pevka Jennifer Lopez je znana po odličnem okusu za oblačenje in njena zadnja modna kombinacija je bila prav gotovo nekaj posebnega.

Jennifer Lopez ima seveda nadvse bogato garderobno omaro, v kateri se skrivajo zares prestižni modni kosi, primerni za vse priložnosti.

V prostem času jo je tako na ulicah Los Angelesa mogoče videti v zanimivih trenirkah, posebnih kombinezonih in modnih kombinacijah, ki so zmes visoke mode in uličnega stila.

Jennifer Lopez
Profimedia

Tudi njene koncertne podobe so seveda nekaj posebnega in vedno gre za modne kombinacije, ki še tedne in mesece dvigujejo prah. Modni kritiki pa imajo z njimi polne roke dela.

Nedavno pa je pokazala še eno od večnih klasik, ko je ob svojem možu Benu Afflecku nosila dolgo črno obleko, ki je bila tako zelo brezčasnega kroja, da bi jo v hipu želele posvojiti številne.

Črno obleko je dopolnila s črnimi čeveljci, ki so imeli vrtoglavo visoko peto, a Jennifer je seveda vajena visokih pet, z njimi pa je izjemno spretna tudi na odru, ko brez težav v visokih petah izvede celoten koncert.

Jennifer Lopez
Profimedia

Tudi pri pričeskah zvezdnica rada naredi številne izlete, do zdaj smo imeli pri njej priložnost videti že številne dolžine las, kodre in številne zanimive lasne mojstrovine, ki so v navdih marsikomu.

Seveda je bila pika na i tej modni kombinaciji čudovita večerna torbica, ki je delovala zelo ljubko in je primerna tako za večerne dogodke kakor tudi ogled kina ali večerni sprehod po mestu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.