Ta teden bo še posebno srečen za nekatera znamenja

Magazin 14. Jun 202206:00 0 komentarjev
luna
Profimedia

V tem tednu nas bo spremljala polna luna, ki bo lahko na nekatere vplivala tudi povsem pozitivno.

Pričakujete lahko, da vas bo v tem tednu polna luna v ognjenem znamenju strelca popeljala v odkrivanja novih znanj in v neznane kraje – zunaj cone udobja. Ta luna je namenjena spontanosti, pustolovščinam in novemu znanju.

To je čas globokih sprememb naše filozofije in izzivanja lastnih prepričanj, vse zato, da bi rastli naprej.

Merkur, ki vlada komunikaciji, pa se 13. junija končno vrača domov v dvojčka, ki vrača harmonijo v naše vsakodnevne interakcije in nas spodbuja, da lahkotneje govorimo svojo resnico.

Morda boste dramatični in hiperaktivni. Nekateri pa se bodo lahko počutili opolnomočeni v času te polne lune. Še posebno pa bo ta teden srečen za nekatera znamenja.

OVEN

“Živeti polnost življenja” bo dobilo zdaj za vas povsem nov pomen. Ta luna vas navdihuje, da uživate v začetku poletja in raziskujete svet okoli sebe. Polna luna bo močno podpirala vaše upe in ambicije in lahko v vaše življenje prinese zelo podporno vzdušje in vas poveže z ljudmi, ki vam lahko pomagajo. Upoštevajte lekcije, ki ste se jih naučili ta mesec, vendar ne nehajte iskati izboljšav.

DVOJČKI

Junijska polna luna lahko popestri vaše življenje in vas vabi, da svoje odnose raziščete na nov, globlji način. To je čas za poglabljanje vaše intimnosti. Ta luna govori o tem, da se ne opravičujete glede svojih potreb, zato se ne bojte biti povsem iskreni. Povejte, kar čutite. Naredite nekaj pustolovskega ali spontanega ob tej polni luni – življenje vam lahko prinese na pot nekoga posebnega, vendar se boste morda morali najprej malce izpostaviti.

STRELEC

Ta luna je vaš opomnik, da je življenje lahko izjemno zanimivo, da ga lahko raziskujete in z vsemi novimi izkušnjami poglobite svoje razumevanje samega sebe. Odpravite se v času te polne lune na kak izlet ali pa si prizadevajte za dokončanje nekega svojega projekta oz. uresničite neki načrt. V tem času se boste počutili še zlasti uglašeni s svojo ustvarjalno in filozofsko platjo, zato se posvetite svojim hobijem. Polna luna je odličen čas, da ocenite dosedanje lekcije in izkušnje, ki ste jih imeli. Zdaj je čas, da razmislite o napredku, ki ste ga dosegli do zdaj v tem letu, ter se hkrati osredotočite na nove višave.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!