Takšno modno zgodbo danes piše hčerka slavne Madonne

Magazin 14. Feb 202316:00
Lourdes Leon
Profimedia

Lourdes Leon, hčerka pop kraljice Madonne, ima že dobro prepoznaven modni stil in se že nekaj časa preizkuša tudi v modni industriji.

Lourdes Leon je prav gotovo veliko modnega navdiha črpala tudi pri svoji slavni mami Madonni, ki je orala ledino pri številnih modnih trendih, in zdi se, da je tudi Lourdes rada drzna in zvesta sama sebi.

Ko se je nedavno pojavila na podelitvi glasbenih nagrad grammy, je blestela v rdeči obleki, ki je bila videti čista večna klasika, z rdečo barvo pa je prav gotovo naredila odlično potezo, saj je bila kot nalašč za tak dogodek.

Lourdes Leon
Profimedia

Tudi sicer se Lourdes vedno izjemno potrudi s svojimi modnimi kombinacijami in jih tedne vnaprej skrbno pripravlja, kakor je bilo tudi nedavno, ko se je pojavila na odprtju razstave v New Yorku, kamor je prišla oblečena povsem v črno, a je bil vzorec na črnem kombinezonu tako zelo poseben, da je bila z njim videti zelo originalno.

Lourdes Leon
Profimedia

Nič drugače pa ni bilo niti takrat, ko se je pojavila na zabavi v čast nagrad oskar, ki jo je pripravila revija Vanity Fair, kjer je blestela v dolgi srebrni obleki, ki je delovala v stilu pravih hollywoodskih div, in modni kritiki so se strinjali, da je bila izbira pravilna.

Lourdes Leon
Profimedia

A čeprav za posebne dogodke rada prisega na klasiko, v prostem času občasno sledi tudi ulični modi in išče modne kose v trgovinah z rabljenimi in vintidž oblačili.

Vsekakor pa je jasno, da ima odličen modni okus in da si dovoli biti drzna in zvesta sama sebi, saj se takrat počuti najbolje in najbolj uživa v svoji koži.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.