Taylor Swift v zlatem kombinezonu pritegnila veliko pozornosti

Magazin 22. Nov 202213:45
Taylor Swift
Profimedia

Glasbenica Taylor Swift je v tej zlati modni kombinaciji vsekakor kombinezon postavila na visoko raven, saj je dokazala, da je lahko tudi kombinezon sila eleganten.

Taylor Swift ima že leta zelo izdelan modni stil, z njim vedno zelo navdušuje in zdi se, da tudi na nedavni podelitivi glasbenih nagrad ni niti malo razočarala.

Dolgo je razmišljala, kaj bi oblekla ob tej priložnosti, številni modni oblikovalci pa so trkali na njena vrata in ji ponujali svoje modne umetnine.

A na koncu je Taylor poslušala svoj notranji glas in se odločila več kot odlično, saj o njeni modni kombinaciji še zdaj govorijo prav vsi.

Taylor je ocenila, da je zlata tista barva, ki bo za takšno priložnost najprimernejša, in zares se ni zmotila, saj je ta večer prav zlata najbolj zažigala.

Taylor Swift
Profimedia

Zlati kombinezon je deloval tako zelo elegantno, da je mnogim jemal dih, spredaj je bil krojen zelo elegantno in brez rokavov, zadaj pa je razkrival gol hrbet in osupljal.

Pevka je poskrbela, da je bilo tudi vse ostalo v stilu, za ta večer je izbrala zlate čeveljce in mnogim se je zdelo, da je bila to odlična izbira, saj so le še nadgradili že tako popolno modno kombinacijo.

Taylor Swift
Profimedia

Svoje čudovite lase pa je tokrat uredila v zanimive kodrčke, ki so ji prosto padali po ramenih. Vsekakor dobra izbira in zdi se, da je s svojo modno kombinacijo še komu dala idejo, saj je zares blestela.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.