Taylor Swift z novim dvojnim albumom podrla rekord na Spotifyju

Magazin 20. Apr 202423:03 0 komentarjev
The Tortured Poets Department, Taylor Swift
Oboževalci ameriške pevke se ta vikend niso dolgočasili (Foto: PROFIMEDIA)

Taylor Swift je v petek izdala svoj enajsti studijski album. Oboževalcem je vikend polepšala z dvojnim albumom The Tortured Poets Department in The Tortured Poets Department: The Anthology, ki imata skupno 31 pesmi.

Ameriška pop zvezdnica Taylor Swift je v petek svoje oboževalce navdušila z dvojnim albumom The Tortured Poets Department, s katerim je 34-letna glasbenica že dosegla rekord glede pretočnega predvajanja glasbe.

Zadnji album Swift je bil na ponudniku pretočnega predvajanja glasbe Spotify v enem dnevu predvajan tolikokrat kot še noben drug album. V manj kot 24 urah je imel več kot 200 milijonov pretočnih predvajanj.

Swift se sedaj ponaša tudi s skupno tremi največkrat predvajanimi albumi v enem dnevu na Spotifyju; poleg dvojnega albuma, ki je izšel v petek, mu sledita še njena albuma Midnights in 1989 (Taylor’s Version).

Swiftova je pred tem že postavila več rekordov na Spotifyju; oktobra 2022 je bil Midnights največkrat pretočno predvajan album v enem dnevu, Swift pa je postala izvajalka z največ pretočnega predvajanja v enem dnevu. V vsem letu 2023 je bila Swit tudi največkrat pretočno predvajana glasbenica in sicer 26,1 milijarde-krat, še navaja dpa.

Enajsti studijski album je sicer posvečen različnim fazam razhoda.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!