Tedenski horoskop (6. 12. – 12. 12.): Za nekatere bo ta čas res ugoden

Magazin 04. Dec 202107:01 > 06. Dec 2021 15:34

Preverite, kaj vam napoveduje tedenski horoskop od ponedeljka, 6. decembra, do nedelje, 12. decembra. December je vsekakor zanimiv mesec, zvezde pa napovedujejo marsikaj vznemirljivega za prav vsako znamenje.

Oven

V torek in sredo boste zaradi lune v vodnarju zmedeni in nihajočega razpoloženja, zato ne boste toliko uživali v svojem delu, kot bi sicer. Bodite previdni, komu zaupate, saj boste zelo zgovorni. Najbolj vas bodo konec tedna motile zadeve na čustvenem področju, vendar jih zaenkrat še ne boste rešili. Ne izgubljajte upanja, saj se lahko kmalu vse zavrti v pozitivni smeri. Zdravje vam bo zelo dobro služilo, potrebovali pa boste le nekaj več pozornosti, še posebej v nedeljo.

Bik

V tednu pred vami boste zaradi ugodne energije Merkurja in Sonca v strelcu posegali po najvišjih rezultatih, delovali boste diplomatsko in odločno. Spomnili se boste, da je čas ravno tako dragocen kot denar, zato bodite pozorni, komu ga posvečate. V soboto, ko nastopi Prvi krajec boste aktivni in ambiciozni, sposobni rešiti nekaj pomembnega. Tudi manjše težavice, ki se bodo pojavljale v družinskem krogu, vas tokrat ne bodo vrgle iz tira, ampak boste ob njih le zamahnili z roko.

Dvojčka

Čustvena odločitev bo pregloboka, zato boste v tednu pred vami, ko boste s Soncem v strelcu bolj površinski bolj težko našli izhod iz naporne situacije. Napredovali pa boste pri delu in glede finančnih opravkov. Razširili boste svoja obzorja in prekinili začarani krog starih navad. Tekmovalni duh vas v petek ne bo pustil pri miru, vam še kaže tedenski horoskop. Praznično in optimistično naravnani boste v zadnjih dneh tedna sposobni iskreno presenečati tiste, ki so vam resnično pri srcu.

Rak

Zaradi ugodnih okoliščin se lahko v ponedeljek, ko bo luna v kozorogu pravočasno dogovorite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki se bodo pojavljale. Nekaj vas bo v torek ali sredo zaradi vpliva lune v vodnarju navdušilo, a tega ne boste pokazali vsem, le tistim, za katere želite da sodelujejo z vami. Ravnajte v čustvenih situacijah konec tedna obzirno, ne glede na to, da postajate nepotrpežljivi. Vezani raki se morate še posebej potruditi, da bi ohranili mir ter zaupanje.

Lev

Začetek tedna bo obarvan s kariernimi odločitvami. Uredite čim prej vse dokumente, nihče vas ne bo dolgo čakal. Poskusite se nekoliko bolj postaviti zase in zahtevati da upoštevajo vaše mnenje. Vse, kar je povezano s področjem ljubezni, se bo v soboto, ko boste zelo sproščeni končalo dokaj ljubko. Dovolite si, da vse skupaj pride na dan spontano. Zadržki bodo povezani le s situacijo, ki vas bo doletela v domačem okolju.

Devica

Nikar zaradi pretiranega navdušenja ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire. Če boste na področju dela bolj odločni, vam nihče ne bo nasprotoval, ali vas vznemirjal. Hitro se boste proti koncu tedna ogreli za spremembe, ki lahko popestrijo prosti čas. Ničesar ne poskušajte čez vikend v domačem okolju spreminjati ter se zapirati v svoj svet, vam še kaže tedenski horoskop. Veliko bolj veseli ter notranje izpopolnjeni boste, če se boste pridružili vsem ostalim.

Tehtnica

V tednu pred vami, si boste morali natančno zadati svoje cilje, v nasprotnem primeru vas čaka razočaranje. Ne izgubljajte živcev, če se zadeve ne bodo odvijale tako, kot ste si pred kratkim zamislili. Nekdo do vas ne bo iskren, vendar odpustite in pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro na vas. V nedeljo boste malce napeti, saj vam bo primanjkovalo časa in potrpežljivosti, da bi se ukvarjali s težavami drugih. Močno zmoti vas lahko tudi razmetano stanovanje.

Škorpijon

Čustvene zadeve se bodo počasi premikale naprej, vendar kljub temu ne morete spremeniti zakoreninjenih prepričanj. Če nekoga pogrešate, je sedaj pravi trenutek, da to tudi pokažete. Čas bo pokazal dobre rezultate, ostane vam le še to, da podrobno preverite vse sposobnosti. Nekdo vam bo naklonjen in prav presenečeni boste, kako naenkrat vse skupaj poteka v zaljubljeni smeri. Prav tako se lahko v nedeljo, ko boste umirjeni brez zadržkov usmerite v tkanje prazničnih obljub.

Strelec

V ponedeljek, ko bo luna v kozorogu boste delovali kot solist, uspeha ne boste hoteli deliti s sodelavci, saj ste se za določeno zadevo preveč naprezali. V ljubezni boste trmasto nadaljevali v svoji namišljeni smeri, vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko in nežne komplimente, samski pa boste prav uživali v spletnih klepetalnicah. Znali si boste vzeti čas za vse, kar vas zanima. Pazite se v nedeljo, ko bo luna v ovnu tistih, ki želijo, da naredite napako, zaupajte sebi in ljudem, ki jih imate ob sebi.

Kozorog

V začetku tedna, ko bodo vsi govorili o prazničnih namigih, se boste vi nahajali v nenehnem bojevanju. Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati. Na koncu napora seveda sledi nagrada, kar bo odtehtalo ves čas in trud. Na področju čustev vas bo Venera v vašem znamenju varovala pred nepremišljenimi situacijami, kar pomeni, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti kaj si v svojem srcu iskreno že dlje časa želite.

Vodnar

Znašli se boste v zabavnem pridobivanju znanja ter širjenju zavesti, vaš um bo hitro vpil nove informacije. Jasno boste povedali, da se tokrat ne želite izpostavljati, vendar ta pot vodi čez nekaj ovinkov. Na čustvenem področju boste vedno bolj zahtevni in celo malce pikolovski. Vse skupaj bo kot igra brez konca, vendar boste kljub temu do konca vztrajali pri svojem. V nedeljo vam luna v znamenju ovna prinaša veliko motivacije, da postorite kar ste si v domačem okolju zamislili, vam še kaže tedenski horoskop.

Ribi

V ponedeljek, ko vas bo vodila energija lune v zemeljskem znamenju, se boste pri težjem opravilu izkazali v pravi luči. Nekateri sodelavci, ki niso tako uspešni kot vi, bodo po tihem zelo zavistni. Stežka se boste prilagodili njihovim vibracijam. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste preveč zaupali, namesto da bi poslušali razum. Ljubezensko področje se bo v nedeljo razbohotilo, prihaja več strastnih podvigov in želje po tem, da vas nekdo toplo objame.

Preverite tudi, kaj vam kaže letni horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje