Tedenski horoskop (od 1. do 7. avgusta 2022): Začetek meseca bo živahen

Magazin 29. Jul 202215:00 > 15:05
Delite:
Tedenski horoskop
Foto: Profimedia

Preverite, kaj prvi teden v novem mesecu prinaša za vaš znak. Dogajanje bo vsekakor zanimivo, napoveduje tedenski horoskop.

Oven

Veliko bo v začetku tedna odvisno od tega, ali boste izkoristili svoje potenciale in na plano potegnili svojo odločnost. Tokrat se boste tudi skrbno pripravili na pogovore, tako da boste blesteli s svojo iznajdljivostjo. Težave vas ne bodo zanimale, dokler ne boste sami prizadeti. Poskusite biti v soboto nekoliko bolj umirjeni in z lahkoto se boste soočili z vsemi obremenitvami. Energija, ki jo boste nosili s sabo, bo pozitivna, podarite pa tudi drugim priložnost, da izrazijo svoje želje, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V torek in sredo, ko bo luna v tehtnici, boste imeli zelo dobro idejo, a se vam bo vedno znova ponesrečila izbira primernega načina, da jo izrazite. Venera v raku vam prinaša na področju ljubezni situacije, ki vas lahko zmedejo. Hrepeneli boste po počasnem in umirjenem življenju. Zberite pogum, da nekomu poveste to, s čimer že dolgo odlašate. Zelo uspešno boste v petek sodelovali na delovnem mestu ter tam, kjer bi radi izboljšali finančno situacijo. Skromnost je lepa čednost, naj bo vaše vodilo.

Dvojčka

Intenzivno življenje se bo nadaljevalo, kljub temu se, preden se odločite za kakšen večji podvig, prepričajte o podrobnostih. Popolnoma nič ni narobe z idejo, da bi osebnostno napredovali, saj boste z zaupanjem verjeli v lastne sposobnosti in možnosti, da se boste dvignili nad dvome in težave. V ljubezni konec tedna obrnite novi list in pokažite ljubljeni osebi več spontanosti. Ker boste zadovoljni, boste začutili močne energije, ki se bodo izražale še posebej na čustvenem področju.

Rak

Ne iščite nasvetov na napačni strani, ponudi vam jih lahko nekdo od domačih, ki točno ve, kaj je za vas dobro. Poslušajte tudi svoj notranji glas. Prodornost boste v četrtek, ko Merkur prehaja v znamenje device, še povečali, če boste opustili kritike in se situaciji prilagodili. Izkoristite vikend za delo na sebi in se podajte k odkrivanju raznih spoznanj. Izogibajte se napadalne drže, s katero bi lahko uničili še tako stabilen odnos. Raje si nadenite nasmešek na obraz.

Lev

V prvih dneh tedna boste razmišljali le o tem, kako bi izboljšali finance. Prihaja možnost za nadure, ki je ne boste zapravili. Doma bo zaradi tega morda prisotnih nekaj trenj, ki pa jih boste znali zaradi Sonca v svojem znamenju premostiti. Pomembno je, da malce poživite svoje življenje in uvedete kakšno novo dogodivščino. V nedeljo boste veliko klepetali, vendar obzirno in previdno, še posebej, če bi morali o kom povedati kaj neprijetnega. V denarnih zadevah boste imeli srečno roko, zato se lahko mirno zleknete in uživate, vam napoveduje tedenski horoskop.

Devica

Končno si boste priznali, da vam določena situacija zelo odgovarja, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni. Kljub temu da bi se lahko spočili, boste nagnjeni k urejanju pomembnih stvari. Spremljale vas bodo prijetne okoliščine, ki vas bodo vodile do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, saj se vam sreča približuje. Petek bo naporen dan, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Dokazovanja in konflikti, ki se bodo vrstili, vas lahko obremenijo.

Tehtnica

V torek in sredo, ko bo luna v tehtnici, boste deležni pozornosti in občudovanja, zato bodo nadležne malenkosti odpadle. Misli se bodo vrtele okoli različnih ciljev in želeli si boste početi nekaj ustvarjalnega, vendar morate preveriti materialne zmogljivosti. Nič vam od četrtka, ko Merkur prehaja v devico, ne bo prihranjeno, denarne skrbi, ljubezenske tegobe in družinske težave, vse se bo nakopičilo, vi pa se boste morali usmeriti v ustrezno rešitev. Če tega ne boste uredili, se bodo nerodnosti nadaljevale še naprej. Nedelja bo namenjena počitku, napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Čustva bodo nežna in pozorna, dobro se boste razumeli s tistimi, ki bodo znali ceniti vaša nagnjenja. Namenjeno vam bo udobno in brezskrbno delovanje. Na ljubezenskem področju bodo v ospredje v drugi polovici tedna stopile vse tiste malenkosti, pred katerimi ste bežali in se jim izogibali na vse možne načine. Odločite se glede določene zadeve, razlogov za čakanje nimate. Nečesa se boste lotili z navdušenjem, potem pa ugotovili, da je naloga prevelik zalogaj.

Strelec

Srečo lahko v tednu pred vami, ko vas bo spremljalo Sonce v levu, pričakujete na finančnem področju. V ljubezenskih odnosih pa ne bo ravno enostavno, saj boste imeli opravka s tistimi, ki so muhasti in nočejo prisluhniti, kar vas lahko močno vznemiri. Konec tedna vam bo lažje. Z domačimi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, podvigov in iskrene komunikacije. Če boste premišljeni, bo na področju financ vse skupaj potekalo brez zapletov.

Kozorog

Svet dela bo zanimiv, dišal bo po napredku. Vaše odločitve bodo načelne in pravilne, zato prilaganje ne bo potrebno. Spremljala vas bo energija, ki vas bo usmerila, da karkoli začnete, tudi zaključite. Na osebnem področju lahko storite veliko več kot do zdaj, lažje se boste soočali s težavami in obremenitvami. Nikar pa preveč ne zapravljajte, saj se vam lahko celotna situacija v soboto zakomplicira. Ostati zvesti svojim prepričanjem bo pot, ki bo najbolj stabilna, napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Delo vam ne bo šlo najbolje od rok. Namesto da bi preučili, kako se usmeriti naprej, boste še vedno čakali na rešitev, ki je tokrat ne bo na spregled. Bolj pestro bo na področju odnosov. Na spletu lahko spoznate nenavadne znance ali pa vas bo nepričakovano kliknil prijatelj, ki ste ga že pozabili. Tokrat bo sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju. Nedelja bo namenjena raznim poglobitvam, tudi tistim povezanim z družino.

Ribi

Nikar ne delajte napačnih zaključkov, dokler se o vsem skupaj izčrpno ne pogovorite. Prenehajte tudi sanjariti o nemogočih, nedosegljivih ciljih, saj lahko naredite škodo sami sebi. Raje opravite obveznosti, ki vas čakajo, in ne obrekujte, saj bodo besede hitro prišle naokoli. Konec tedna vam bo lažje, saj boste združili moči in se usmerili v razčiščevanje. V družini se potrudite, da boste posvetili dovolj pozornosti vsem, posebno mlajšim, ki bodo razpoloženi za igro.

Preberite tudi mesečni horoskop za avgust.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

 

Komentari

Vaš komentar