Tedenski horoskop (od 19. do 25. 6.): Za nekatera znamenja bo zelo čustveno

Magazin 16. Jun 202311:17 1 komentar
Tedenski horoskop
Profimedia

Astrologi nekaterim znamenjem napovedujejo pestro dogajanje na čustvenem področju. V tedenskem horoskopu preverite, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku.

Oven

Razmislite, morda bi morali nekaj spremeniti in se bolj intenzivno osredotočiti na svoje cilje, ki niso več tako oddaljeni, da jih ne bi mogli doseči. Odnosi, ki so se v zadnjih časih obrnili v nenavadno smer, vas bodo začeli motiti, saj se prebuja občutek, da razmišljate v čisto drugi smeri ter da nimate energije, da bi se dokazovali. V ljubezni se bodo konec tedna, ko boste bolj sproščeni, odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas in da ste končno zadovoljni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Prepustite se toku v začetku tedna z energijo lune in si dovolite počutiti se tako, kot si globoko v sebi želite. V določenih trenutkih boste neverjetno mirni, saj slutite, da ste na pragu nečesa, o čemer je treba temeljito razmisliti. Najprej se odločite, kako se boste obrnili, ter krepite pogum, ki ga boste vsekakor potrebovali. V soboto in nedeljo boste čutili val pozitivne energije, kar bo vplivalo predvsem na duševno počutje, zunanje okoliščine pa tokrat ne bodo ravno najugodnejše.

Dvojčka

Počasi boste dosegli takšno stanje, kot ste si ga pred kratkim zamislili, ovira je lahko le zavistna oseba, ki se bo trudila, da bi vas prehitela, prav tako bo od vas zahtevala nemogoče. Počakajte na ugodnejši trenutek in se v prostem času ustavite tam, kjer je prisotna dobra volja. Na čustvenem področju imate v soboto in nedeljo možnosti novih začetkov in nadgradnje tisti, ki ste že dlje časa v resnem razmerju. Samski, prebudite več spontanosti, ki vas lahko v trenutni situaciji preseneti.

Rak

V teden kljub luni v svojem znamenju stopate zgovorni, morda celo preveč za nekoga, ki se bo prav tako želel izpostaviti. Če načrtujete nove premike in spremembe, boste hitrejši kot v preteklih dneh. K sodelovanju povabite tudi druge ljudi, ki vam lahko s svojim znanjem olajšajo določene zadeve. Vse skrivnosti, ki ste jih držali v sebi, se vam bodo konec tedna preveč intenzivno nakopičile. Morda bi bilo boljše, da se z nekom, ki je vključen v situacijo, pogovorite. Vezani, vse skupaj bi lahko negativno vplivalo na zasebno razmerje, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Pri določenih zadevah vam bo težje kot sicer zaradi ne prav najprijetnejših okoliščin, ki jih v začetku tedna prebuja luna v raku. Ljubezen ni tako daleč, vendar boste v precepu, zato ne boste dovolj zbrani, ko bodo na vrsti s finančnim področjem povezani podvigi. V soboto bo na prvem mestu skrb za počutje, saj boste začutili, da je prišel čas za globoko preobrazbo. Če ste v težavah ali zapletih, ne boste več odlašali z rešitvijo. Na čustvenem področju se boste začeli pogovarjati o poglobitvi odnosa.

Devica

Nekaj, kar vas zelo mika, boste želeli raziskati, pri tem pa vam bo v pomoč tudi kakšna dobra literatura. Čeprav vas čaka veliko dela, poskrbite tudi za umske podvige, ki bodo dobrodošli. Ujemite sredi tedna priložnost, če je mogoče, brez dvomov in pretiranega analiziranja. Da popestrite svoje življenje, poskusite proti koncu tedna, ko boste imeli več časa navezati stike v okolici. Najprej pa se vsekakor pogovorite s tistimi, ki jim resnično zaupate.

Tehtnica

Slaba volja, povezana z obveznostmi, ki jim ni videti konca, se vas bo lotila ravno takrat, ko bo na sporedu pomembna odločitev. Kljub temu da boste nemirni, si boste znali premišljeno nanizati dober načrt in popeljati vse skupaj do konca. Pokličite prijatelja, ki čaka, da se srečata, dokler so zadeve še aktualne. Lepa beseda lepo mesto najde, bo konec tedna misel, ki vam bo na področju čustev pričarala veliko lepega. V upanju, da bi bilo vse skupaj tudi romantično, si boste dovolili biti nežni, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Pomembna dejavnika bosta v začetku tedna, ko bo sonce še v znamenju dvojčkov, veselje in smeh. Odločitve ter priložnosti se bodo pojavile same od sebe. Tokrat boste prišli do pomembnih zaključkov, vendar se nikar ne obremenjujte s financami in z drugimi zadevami, ki vas v ozadju morda omejujejo. Ljubezni in posla v petek ni priporočljivo preveč prepletati, saj bi se lahko kmalu znašli v nezavidljivih okoliščinah. Nedelja bo namenjena ležernemu počitku.

Strelec

S pomočjo izčrpnega pogovora s prijateljem se boste lažje znebili spomina na preteklost ter se zavihteli v spontano prihodnost. Sredi tedna boste malce utrujeni, zato se bo vse odvijalo nekako mimo vas. Počnite, namesto da sprožate nemir, stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo razbremenitev. Ne povejte v soboto, ko bodo v zraku napete energije, direktno vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da določena oseba nečesa ne želi slišati. Blesteli boste tam, kjer vas bodo pohvalili.

Kozorog

Sredi tedna, ko sonce prehaja v znamenje raka, bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti, povezane z delom in financami. Sestankovanje in pogovori z nadrejenimi vam tokrat ne uidejo, saj boste pomemben člen verige. Prizadevanja za uspeh bodo velika, pazite pa, da ne boste šli čez mejo. Sobota prinaša trdnost ter sproščenost, zato zaupajte najdražjim, saj so oni tisti, ki vam bodo znali priskočiti na pomoč in vas usmeriti k višjim ciljem, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Odločno ter ponosno boste stopali naprej po svoji poti. Pomembna oseba, povezana s službo, bo prikimala, da se strinja z vami. Tudi na področju čustev boste poskrbeli, da bo zanimivo. Samski vodnarji in vodnarke, tudi če vam spodleti, se nikar ne obremenjujte, saj boste kmalu dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam. V nedeljo vas bodo v družinskem krogu razveselili lepi trenutki, ki vas bodo opomnili, kako lepo se lahko imate vsi skupaj.

Ribi

Nekdo vam bo nenehno šepetal, kako prijetni ste, pozornost vam bo po eni strani ugajala, po drugi strani pa se lahko pojavijo dvomi. Osredotočite se sredi tedna na obveznosti, s katerimi ste odlašali, poskrbeti morate tudi za materialno plat. V soboto ali nedeljo se bo pojavila nejasnost, povezana z zasebnim področjem, ki je nikar ne spreglejte. Vzemite si čas in se odpravite v naravo, kjer se boste popolnoma sprostili ter zbistrili misli.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje