Tedenski horoskop (od 22. do 28. 4.): Koga čaka najboljši teden

Magazin 19. Apr 202412:02 0 komentarjev
štiri dekleta
Foto: PROFIMEDIA

Marsikomu se bodo odpirale nove možnosti, ko gre za delo in finance. V tedenskem horoskopu preverite, kako kaže vašemu astrološkemu znaku in kaj pravijo astrologi.

Oven

Z energijo Sonca v znamenju bika se bodo pojavile nove možnosti glede dela ali financ. Če boste sklepali kompromis, bodite previdni, saj bi lahko že drobna laž naredila nekaj škode, ki je tokrat ne boste mogli popraviti z raznimi izgovori. Ne čudite se, če bodo v sredo, ko boste zaznavali energijo polne lune v znamenju škorpijona, prisotne pikre pripombe. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v soboto in nedeljo, vam napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Na ljubezenskem področju boste z Venero v znamenju ovna pripravljeni tvegati, ter utišati slabe spomine, ki so se prepletali v zadnjem obdobju. Sposobni se boste osvoboditi navlake, ki se kopiči v podzavesti. Čustvena umirjenost vas bo proti koncu tedna spodbujala k zaupanju in lepim trenutkom. V nedeljo boste zelo radodarni in povsem prepričani, da vam tokrat določena zadeva ne more spodleteti.

Dvojčka

Če želite, da vam na področju kariere prisluhnejo, boste morali nastopiti bolj prepričljivo. Šele, ko boste predstavili vsa konkretna dejstva, vas bodo začeli resno jemati. Notranje boste v sredo, ko nastopi intenzivna polna luna, občutljivi, zato boste v določenem odnosu s težavo naredili korak. Pri dvojčkih, ki ste v razmerju, se lahko zaradi prebujene trme v nedeljo pojavijo manjša trenja.

Rak

Sonce v znamenju bika prebuja marljivost, zato prevzemite pobudo v pomembni situaciji, saj kmalu prihajajo dobri rezultati. Na osebnem področju bodite bolj odločni, saj velikokrat, samo da bi vas imeli radi, prehitro popustite v svojo škodo. V petek, ko bo luna v strelcu in bo na področju kariere vse tako, kot mora biti, umirjeno sodelujte in nikar ne odlašajte glede odločitev, ki so tesno povezane s finančnim stanjem, vam napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Nikakor se ne boste sposobni v sredo, ko nastopi polna luna, notranje umiriti, saj boste zaznavali naporne in hkrati konfliktne energije. Na trenutke se boste tudi v ljubezenskih odnosih počutili neuglašeno ter neprijetno. Na področju kariere se boste v pomembni situaciji v petek skušali držati zastavljenih pravil. Če se boste slučajno odločili, da boste nekaj naredili drugače, pričakujte razne pripombe.

Devica

V začetku tedna bo na področju kariere in denarja sreča na vaši strani, zato se nikar ne držite v ozadju, ampak pogumno izrazite svoje ideje, saj boste z njimi želi odobravanje. V zadnjih dneh tedna, ko boste z energijo strelca malce neučakani, vam bodo trn v peti ljudje, ki prehitro menjajo svoje odločitve. V nedeljo boste nekomu odkrito pokazali čustva in upali na nadaljevanje.

Tehtnica

Nekaj velikega, kar po tihem načrtujete, vam ne bo uspelo, če ne boste navdušili nekaj oseb, ki bodo poskrbele za finančno plat. Zavrnitev je lahko v začetku tedna, ko bo Merkur še retrograden, boleča, vendar tudi poučna izkušnja za delovanje v prihodnosti. Tudi v zadnjih dneh tedna ne boste najbolj prepričani o sebi in svojih zmogljivostih, prebudil se bo občutek, da ste na neki način odvisni od drugih, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Naj vas ne skrbi, da trenutno vse poteka prepočasi, saj energija Sonca v znamenju bika želi, da delujete premišljeno. Informacije, na katere boste naleteli, vam bodo odprle vrata v napredne prijeme, ki lahko vodijo k dobičku. Vezani, namesto pritoževanja nad ljubljeno osebo, se skušajte o vsem, kar vas moti, odkrito pogovoriti. Samski, dogodki na ljubezenskem področju vas bodo presenetili.

Strelec

Na področju kariere poiščite prave informacije in če je treba, vse, kar vas bremeni in ni jasno, še enkrat razčlenite. Energija polne lune lahko v sredo utiša snovanje simpatičnih načrtov za prihodnost. Ostanite nepristranski in ne dovolite, da bi vas težave spravile v slabo voljo. Na zasebnem področju boste v nedeljo hrepeneli po globokih pogovorih, dotaknili se boste tudi drobnih malenkosti.

Kozorog

Z energijo Sonca v biku se vam bodo uresničevale želje, le prepustiti se morate in dovoliti, da vas razvajajo. Pomirjeni boste, saj vam bo šlo od rok vse, česar se boste dotaknili, tudi polna luna vam ne bo odvzela elana in motivacije. Na osebnem področju boste z odprto komunikacijo in neposrednim pristopom pritegnili več pozornosti. Uživali boste v interakcijah z bližnjimi, saj bodo tokrat še lepše kot sicer, vam napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

Veliko se bo v tednu pred vami z energijo Merkurja, ki se v četrtek zavihti v neposredno smer, dogajalo na področju dela. Ne dovolite, da bi vam nekdo s strogo taktiko določal, kaj bi morali storiti in česa ne. Izognite se napetim ljudem, zapišite si vse, kar je pomembno, ter vztrajajte do konca. Strahovi bodo popolnoma neutemeljeni, zato se nikar ne izgubljajte v njihovi vsebini. Na čustvenem področju nikar preveč ne hitite.

Ribi

Z energijo Sonca v znamenju bika boste z veseljem naredili večje in stabilne načrte. Imeli boste tudi priložnost, da popravite napako in se osredotočite na pomembne faktorje. V soboto, ko bo luna v znamenju strelca, boste na vsakem koraku našli točno tisto, kar vam bo v danem trenutku ustrezalo. Ne ozirajte se preveč nazaj, raje začnite verjeti in zaupati v bolj optimistično prihodnost.

Pripravil: horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!