Tedenski horoskop (od 9. do 15. januarja): Za nekatere bo dobro obdobje

Magazin 06. Jan 202310:00
tedenski horoskop
Foto: PROFIMEDIA

Biki bodo na preizkušnji v karieri, za dvojčke bo to spodbudno obdobje. Preverite, kaj tedenski horoskop napoveduje vašemu znamenju.

Oven

Na začetku tedna boste zaradi težke, a pomembne zgodbe nekoliko nezadovoljni, kljub temu boste vse skupaj sprejeli realno. Zavedali se boste, da ste nekaj dojemali bolj zamegljeno. Bodite čim bolj potrpežljivi, saj bo le to ključ do boljšega počutja. V drugi polovici tedna boste doživljali vse še veliko bolj intenzivno kot običajno. Pojdite v gozd, sprostite se. Spoznali boste, da ste bili sami krivi, če vas določeni ljudje niso razumeli prav, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

V ključnem trenutku na področju kariere pokažite, da se lahko zanesete na svojo zrelost in izkušnje. Dokončajte začrtane cilje, vztrajajte pri svojem tempu in ne imejte nemogočih pričakovanj. Bodite produktivni in bolj praktični tudi na finančnem področju. Resna, stabilna razmerja bodo zajadrala v nezaupanje, zato je pomembno, da se o vsem, kar vas bega, odkrito pogovorite. Samski biki, dovolite tudi prijateljem, da izrazijo svoje mnenje, skupaj lahko ustvarite to, kar ste si začrtali.

Dvojčka

Teden pred vami vas bo spodbudil v vseh pogledih. Prihaja prehod v boljše in lepše trenutke, ko se boste lahko izražali povsem sproščeno. Vse, kar se bo dogajalo, bo posledica zadovoljstva. Brez težav se boste znali postaviti zase in sprejemati odločitve. Razigrana energija vam bo tudi konec tedna v pomoč, da boste bolj sočutni in pripravljeni na vse, kar vam bodo predlagali. Zaželeli si boste popestriti svojo garderobo in polepšati zunanjost, vam napoveduje tedenski horoskop.

Preberite tudi: Kako bo na nas vplivala prva polna luna leta

Rak

Prilagodljivost, ki jo prebuja vpliv sonca v kozorogu, bo v prvi polovici tedna vaše močno orožje. Z veseljem se boste preizkušali v težkih izzivih, končno se boste premaknili z mrtve točke, dogajati se vam bodo začele lepe stvari. Tudi čustveno življenje boste zaznavali v drugi luči. Napake bodo videti drugače in na njih se boste lahko učili, kako osebnostno napredovati. Vabilo, ki ga lahko pričakujete konec tedna, bo tako nenavadno, da ga boste večkrat prebrali in o vsebini podvomili.

Lev

Tudi če vas mika, se v tem tednu ne spuščajte v resna razmerja, saj bi se lahko napačno odločili in kasneje obžalovali. Če se bo karkoli zatikalo, vas bodo zajele težave, nejasnosti ali dvomi. V drugi polovici tedna bo bolj pestro in vznemirljivo, vendar pazite, da vas ne bo preveč zamikal nekdo, ki bi vas lahko samo izkoristil. Visoki cilji in motivacija bodo v petek, ko boste osredotočeni, prinesli učinkovitost in poskrbeli za odlične rezultate, vam napoveduje tedenski horoskop.

Devica

Več previdnosti na finančnem področju ne bo odveč, v nepredvidljivih okoliščinah se tokrat ne boste najbolj znašli. Na področju čustev boste simpatični, kar se vam, če ste v razmerju, lahko obrestuje. Samski, najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas končno prebuja želja po novih začetkih. Poglobili se boste tudi vase in ne boste se bali čustveno odpreti ljudem, ki jim zaupate. Spremljal vas bo dober občutek za nadgradnjo na področju doma.

Tehtnica

V karieri boste s pomočjo vpliva sonca v znamenju kozoroga osvojili zadeve, ki so vas bremenile, in poskrbeli za bolj urejeno finančno plat. V ljubezni se bo napetost stopnjevala, odnosi pa se bodo začeli nekoliko krhati. S svojo nestrpnostjo se oddaljujete od umirjenih vibracij. Iskreni pogovori bodo konec tedna poskrbeli, da znova najdete sebe. Združite prijetno s koristnim, ter nikar ne zavrnite povabil, saj vas ob prijetnem srečanju čaka veliko lepega, vam napoveduje tedenski horoskop.

Škorpijon

Na področju kariere boste v prvi polovici tedna blesteli, želi uspehe in osebnostno napredovali. Z odkritim pogovorom lahko razčistite vse, kar je nejasnega. Z lahkoto se boste odtrgali od čustvenih neuporabnih vzorcev, saj boste v odnosih želeli ustvariti kakovost. Vaša narava bo v nedeljo, ko luna prehaja v vaše znamenje, vročekrvna in samosvoja, zato marsikomu, ki je bolj umirjen, ne boste všeč, saj bo imel občutek, da želite preveč izstopati.

Strelec

Če se boste v naporni situaciji, ki vas bo vznemirila, obvladali, lahko marsikaj, kar vas bremeni, rešite. Znali se boste žrtvovati, čeprav boste na trenutke v očeh drugih delovali samoljubni in gospodovalni. Pomembno vam bo, da izstopate iz množice ter da ujamete pravi trenutek pomembne odločitve. Ljubezen bo v petek in soboto, ko bo luna v tehtnici, zavita v tančico nežnosti, všeč vam bodo prijetni kompromisi. Denarnih skrbi ne boste poznali, delovali boste, kot da imate vsega dovolj, napoveduje tedenski horoskop.

Kozorog

Nikomur ne boste popolnoma zaupali, kljub temu boste znali prisluhniti in poiskati ustrezen odgovor. Ljubezen bo v sredini tedna, ko boste bolj stabilni, prijetno opravilo, in v tem smislu boste zelo neposredni in sentimentalni. Vse, česar se boste lotili, vas bo konec tedna, ko se vam nakazujejo ugodne možnosti, popeljalo do uspeha. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, ki vas bodo pohvalili za pogumne korake, napoveduje tedenski horoskop.

Vodnar

V tem tednu lahko zanesljivo uredite, kar vas čaka, vendar pa morate premagati notranje napetosti, ki so se nakopičile v zadnjem času. Težave lahko rešite predvsem s samozavestnim nastopom in popolno iskrenostjo. Zaradi prirojene želje po materialnih dobrinah boste zlahka zaslužili, kar ste si zastavili. Sproščeno boste v drugi polovici tedna klepetali, vendar obzirno in previdno, še posebej če bi morali o nekom povedati nekaj neprijetnega.

Ribi

Občutljivi boste bolj čustveni in v prvih dneh tedna se boste večkrat zalotili, da se smilite sami sebi. Težave vas lahko posrkajo vase. Veliko energij vam bo proti koncu tedna naklonjenih, zato se ne ozirajte na zaplete, ki se bodo vrstili v prvih dneh tedna. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili, le zaupati bo treba. Samskim bo nagajal nekdo, ki bo deloval zelo simpatično, vendar tudi nedosegljivo. Vezani se boste zadovoljno nasmehnili vsemu skupaj, napoveduje tedenski horoskop.

Pripravil: Horoskop.si

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.