Timothee Chalamet za 11 milijonov dolarjev kupil hišo Kate Uppton

Magazin 18. Okt 202208:00
Timothee Chalamet
Profimedia

Mladi zvezdnik Timothee Chalamet je kupil posestvo Benedict Canyon super manekenke Kate Upton za 11 milijonov ameriških dolarjev. Uptonova in njen mož, bejzbolska zvezda, Justin Verlander, sta dom dala v prodajo za 11,7 milijona dolarjev, tako da je Chalamet dobil lep popust. No, par pa je še vedno dobil več kot dvakrat več kot 5,3 milijona dolarjev, kot sta plačala pred 6 leti, ko sta kupila svoj dom.

Hiša leži na 1,5 hektarja velikem zemljišču in ima 4 spalnice in 5 kopalnic. Do posestva vodi skrita, zaprta cesta, na dvorišču je tudi teniško igrišče ter seveda veliko prostora za gibanje. Zasnovana je za optimalno preživljanje prostega časa, uživanje v toku tlorisa odprtega koncepta s poševnimi stropi s tramovi in ​​brezhibnimi prehodi med prostori.

Timothee Chalamet
Profimedia

Hiša ima tudi prostorno kuhinjo z masivnim marmornatim otokom in najsodobnejšimi napravami, formalno jedilnico z razsvetljavo po meri, dnevno sobo z velikim kamnitim kaminom in ločeno družinsko sobo.

Timothee Chalamet
Profimedia

Ponudba vključuje klimatsko nadzorovano vinsko sobo in bivalni prostor z medijskim središčem. Zunaj sta velik bazen in spa. Med slavnimi bližnjimi sosedi so John Mayer, Cameron Diaz, Vin Diesel in Eva Longoria.

Timothee Chalamet
Profimedia

Timothée, ki je najstnice osvojil že s filmi Pokliči me po svojem imenu, Čas deklištva, Lady Bird, Beautiful Boy, se je rodil 27. decembra 1995 v New Yorku, v zelo zanimivi družini, ves čas pa je živel v stanovanjem kompleksu Manhattan Plaza, kjer biva večina stanovalcev igralcev, plesalcev, glasbenikov. Tudi njegova starejša sestra Pauline je igralka, zelo intenzivno pa se je ukvarjala tudi z baletom. Mama Nicole Flender je že tretja generacija Newyorčanov, v njej pa se prepletajo židovske korenine iz Rusije in Avstrije.

Timothee Chalamet
Profimedia

Oče Marc Chalamet je Francoz, ki dela v Združenih narodih za Unicef, svojo pot v ZDA pa je začel kot newyorški dopisnik za francoski časopis Le Parisien. Marc je sicer doma iz Nimesa, čeprav se je njegova mama v Francijo preselila iz Kanade. Timothée seveda povsem tekoče govori tako angleško kot francosko. In kot pravi, ima tudi dvojno osebnost, ameriško in francosko. No, zdaj si bo zanimivi Newyorčan uredil še luksuzen dom v Los Angelesu.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.