To je modna kombinacija, ki jo Kate Middleton izbere za odhod v supermarket

Magazin 07. Mar 202313:30
Kate Middleton
Foto: PROFIMEDIA

Vojvodinja Kate Middleton na protokolarnih dogodkih in na Otoku že leta velja za modno ikono.

Kate Middleton že vse od svojega prihoda na britanski kraljevi dvor postavlja modne smernice, ki jim sledijo številne dame po vsem svetu, njene modne kombinacije pa so vedno pospremljene z veliko zanimanja.

Številnim je všeč njen decentni stil, ki je vsekakor zelo kraljevo tradicionalen, saj si Kate le redko dovoli modne izlete, ki ne ustrezajo povsem strogim pravilom oblačenja, ki jih narekuje palača.

Kate se dobro zaveda, da bo nekoč sedla na kraljevi prestol, in zato bomo pri njej le redko videli modni spodrsljaj, to pa velja tudi za njeno ličenje.

Kate Middleton
Profimedia

Vojvodinja vedno uporablja ličila, ki so v zelo naravnih tonih, zato je njen make-up skorajda neopazen. To velja tudi za lakiranje nohtov, saj je kraljevim damam dovoljen le naravni odtenek nohtov, ki ga Kate nosi že leta.

Kakšen pa je Katin stil, ko se odpravi v lokalni supermarket po nakupih in ji ni treba slediti protokolarnim normam oblačenja?

Tudi takrat je njen stil zelo umirjen. Pred časom so jo tako paparaci ujeli, ko je z nakupovalnim vozičkom hitela po nakupih in pri tem nosila ozke črne kavbojke, pulover s črtami in balerinke.

Kate Middleton
Profimedia

Vsekakor je Kate s tem pokazala, da tudi njej v prostem času zelo ustreza sproščen modni stil, ki ga je nadgradila s prikladnim čopom in nevtralnim ličenjem.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.