To je najslabše ocenjena serija v zgodovini Netflixa

Magazin 29. Dec 202206:56 0 komentarjev
The Witcher: Blood Origin
PROFIMEDIA

Netflixova serija The Witcher: Blood Origin je trenutno najbolj gledana serija na platformi za pretočne vsebine, a je poleg slabih ocen kritikov postala tudi najslabše ocenjena serija po mnenju gledalcev.

Po tem, ko je serijo The Witcher zapustil njen glavni igralec Henry Cavill se ustvarjalci na vse pretege trudijo, da bi razširili njeno zgodbo. Čeprav je serija na platformi za pretočne vsebine Netflix trenutno najbolj gledana, to še ne pomeni, da so gledalci navdušeni. Poleg precej slabih ocen kritikov je hkrati postala tudi najslabše ocenjena serija na Netflixu po mnenju občinstva.

Serija je na spletni strani Rotten Tomatoes ocenjena le na 33 odstotkov, še slabša pa je statistika gledalcev. Po pisanju ameriškega Forbesa si je Netflixova serija prislužila zgolj 9 odstotkov pozitivnih ocen gledalcev in je tako postala tudi najslabše ocenjena serija v zgodovini te platforme.

“Serijo sem nehal gledati, ker so prenehali slediti zgodbam iz knjig. Enostavno je dolgočasna. Tudi v trenutkih, ko so dejansko sledili izvorni zgodbi, je serija dolgočasna,” je po poročanju hrvaškega Indexa komentiral eden izmed nezadovoljnih gledalcev.

Serija The Witcher: Blood Origin je postavljena 1.200 let pred originalno serijo in spremlja sedmerico bojevnikov, ki se združijo v boju proti Zlatemu cesarstvu.

Spomnimo sicer, da so originalno serijo z glavnim igralcem Cavillom marca letos snemali tudi v Kranjski Gori. Nad slovensko naravo je bil navdušen tudi Cavill, ki je v posnetku, ki ga je objavil na Instagramu, dejal, da je okolica Kranjske Gore preprosto čudovita.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!