To naj bi bil trik, ki Kate Middleton ves dan pomaga stati v petkah

Magazin 27. Nov. 202113:00
Delite:
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Njena skrivnost vas bo stala nekaj več kot 15 evrov.

Kate Middleton je morda res modna ikona, a to še ne pomeni, da je popolnoma odporna proti vsakdanjim ženskim zagatam, kot so boleči koraki v novem paru petk.

Poleg dejstva, da se med dnevnimi obveznostmi občasno preobuje v svoj najljubši par čevljev in odpočije utrujena stopala, so tuji mediji že pred časom poročali o triku, ki naj bi Kate Middleton že večkrat pomagal pri ohranjanju širokega nasmeha med opravljanjem uradnih kraljevih dolžnosti.

Kate Middleton
Foto : Profimedia

Kot so zapisali v reviji Vanity Fair, naj bi bila Kate ljubiteljica prav posebnih ortopedskih vložkov Alice Bow za nizke čevlje kot čevlje s petko, cene njihovih izdelkov pa naj bi se začele pri 15 evrih.

Kate naj bi postala redna uporabnica vložkov, ki nudijo udobje sprednjemu delu stopala in blažijo bolečino ob hoji v čevljih z visokimi petami. Kot je vir povedal tujim medijem, naj bi si Kate privoščila kar nekaj takšnih vložkov, saj naj bi bila nad njimi preprosto navdušena.

Kate Middleton
Foto : Profimedia

Podjetje nikdar ni ne potrdilo ne zanikalo govoric o njegovi najbolj znani stranki, je pa priznalo, da se je po objavi te novice obisk njegove spletne strani znatno povečal.

Komentari

Vaš komentar