To naj bi bil trik, ki Kate Middleton ves dan pomaga stati v petkah

Magazin 27. Nov 202113:00 0 komentarjev
Kate Middleton
Profimedia

Njena skrivnost vas bo stala nekaj več kot 15 evrov.

Kate Middleton je morda res modna ikona, a to še ne pomeni, da je popolnoma odporna proti vsakdanjim ženskim zagatam, kot so boleči koraki v novem paru petk.

Poleg dejstva, da se med dnevnimi obveznostmi občasno preobuje v svoj najljubši par čevljev in odpočije utrujena stopala, so tuji mediji že pred časom poročali o triku, ki naj bi Kate Middleton že večkrat pomagal pri ohranjanju širokega nasmeha med opravljanjem uradnih kraljevih dolžnosti.

Kate Middleton
Profimedia

Kot so zapisali v reviji Vanity Fair, naj bi bila Kate ljubiteljica prav posebnih ortopedskih vložkov Alice Bow za nizke čevlje kot čevlje s petko, cene njihovih izdelkov pa naj bi se začele pri 15 evrih.

Kate naj bi postala redna uporabnica vložkov, ki nudijo udobje sprednjemu delu stopala in blažijo bolečino ob hoji v čevljih z visokimi petami. Kot je vir povedal tujim medijem, naj bi si Kate privoščila kar nekaj takšnih vložkov, saj naj bi bila nad njimi preprosto navdušena.

Kate Middleton
Profimedia

Podjetje nikdar ni ne potrdilo ne zanikalo govoric o njegovi najbolj znani stranki, je pa priznalo, da se je po objavi te novice obisk njegove spletne strani znatno povečal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!