To pomlad bo belo srajco zamenjal ta najbolj zaželeni modni kos

Magazin 28. Apr 202213:45 0 komentarjev
Bella Hadid
Profimedia

Če bi morali investirati v le en kos, bi bil to ta! Ta osnovni kos morda že imate v svoji omari in za pomlad in poletje 2022 je absolutno obvezna izbira, če ste navdušeni nad trendi.

Bela majica, ki smo jo opazili na modnih pistah za jesen in zimo 2022/23 in so jo nosila modna dekleta, je postopoma ponovno pridobila modni ugled. Ne glede na to, ali ohranja svojo ležerno dimenzijo, povezano s kavbojkami, kot pri znamki Bottega Veneta ali s prosojnim krilom kot pri Pradi prevzame grand soir videz, majica z debelimi naramnicami vnese tisti je-ne-sais-quoi, tisti pravi odmerek kul pridiha v vsako silhueto.

Bottega Veneta
Profimedia

Bottega Veneta, jesen in zima 2022

Bottega Veneta
Profimedia

Bottega Veneta, jesen in zima 2022

Od spodnjega perila prek razbojnikov na filmskih platnih do supermodelov 90. let, danes pa do samih modnih pist: spodnja majica ima dolgo modno zgodovino, to poletje pa bo vladala modnim kombinacijam.

BEVZA
Profimedia

Bevza, jesen in zima 2022

PLS
Profimedia

Philosophy di Lorenzo Serafini jesen in zima 2022

Belo spodnjo majico je na Pradini modni reviji nosila tudi Kaia Gerber, ki ji je ta stil zelo všeč. Poučena z zgledom mame Cindy Crawford, ki je v 90. letih prejšnjega stoletja rada nosila bele spodnje majice s kavbojkami in usnjeno jakno, podobnim modnim formulam pa danes sledi tudi njena hči.

Prada
Profimedia

Prada, jesen in zima 2022

Prada
Profimedia

Prada, jesen in zima 2022

Bela majica, ki je bila sprva namenjena moški garderobi, je postala ena od osnovnih majic zunaj pisarne. Bella Hadid jo je nosila s kostimom, Kaia Gerber pa v nekoliko bolj ležernem slogu.

Bella Hadid
Profimedia
Kaia Gerber
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.