Tom Cruise 60. rojstni dan praznoval v velikem slogu

Magazin 08. Jul 202209:00 > 09:22
Tom Cruise
Profimedia

Igralska ikona je 3. julija praznovala 60. rojstni dan, okroglo številko pa je obeležila na prav poseben način.

Zvezdnik Top Guna, Misije Nemogoče in vrste drugih legendarnih filmov je v začetku julija praznoval 60. rojstni dan.

Tom Cruise se je odločil svoj posebni dan preživeti na dirkališču ob ogledu Formule 1 v Silverstoneu. Igralski zvezdnik je namreč velik prijatelj velikana F1, Lewisa Hamiltona, ki je dirko končal na tretjem mestu. Igralec je pesti stiskal s tribun, oblečen v modro polo majico in z ikoničnimi aviatorkami na obrazu, po stopničkah pa je bil eden prvih, ki je čestital dolgoletnemu prijatelju za uspeh. Hamilton je tako Cruisu lahko voščil kar vsem na očeh, prijatelja pa sta si ob čestitki padla v objem.

Lewis Hamilton, Tom Cruise
Profimedia

Ameriški igralec je sicer velik ljubitelj dirkaškega športa, v F1 pa je njegov favorit jasen: ”Hamilton je moj dobri prijatelj. Upam, da bo to zanj dober dan.”

Tudi sedemkratni svetovni prvak v Formuli 1 pa je igralčev velik prijatelj in oboževalec. ”Je najbolj profesionalen in trden delavec, kar jih poznam. Vedno je povsem osredotočen. Spomni se vseh in pozna imena vseh na snemanju,” je v enem izmed intervjujev nekoč o Cruisu povedal Hamilton.

Dober razlog za veselje

Dirko F1 v Silverstonu so si ogledali številni znani obrazi, od kuharskega mojstra Gordona Ramseyja do Amybeth McNulty, zvezdnice serije Stranger Things.

Cruise pa rojstnodnevnega vikenda ni preživel le na dirkališču. Za začetek je v družbi igralca Luka Evansa obiskal koncert glasbenice Adele v londonskem Hyde Parku.

Igralec ima dober razlog za nasmeh in veselje, njegov najnovejši film Top Gun: Maverick je namreč velik uspeh, označen kar za film poletja. Zaradi velikega zanimanja se je uvrstil na seznam največjih filmskih zaslužkarjev.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.