Tony Cetinski o tem, kako se mu je spremenilo življenje

Magazin 06. Maj 202212:45 0 komentarjev
Tony Cetinski
Igor Zaplatil

Hrvaški pevec, ki je priljubljen tudi pri nas, se je med pogovorom na Radiu Dalmacija razgovoril tudi o tem, kako se počuti kot dedek.

52-letni Tony Cetinski se je svoje prve vnukinje razveselil avgusta lani. Starša, Tonyjev sin Christian in njegova partnerka Nina, sta hčerko poimenovala Elena. A, kot pravi hrvaški pevec, je v živo še ni videl, s sinom in njegovo družino je bil v stiku le prek videoklicev. Razlog za to je bila pandemija koronavirusa, poročajo hrvaški mediji.

“Komaj sem čakal, da se lahko spet normalno potuje. Zdaj pa čakam pravi trenutek, da odpotujem v Berlin. Oni živijo v Berlinu in nisem je še videl v živo. Vsak dan jo vidim prek videoklica, igrava se, kolikor je to pač mogoče preko telefonov, a se moram odpraviti v Berlin in jo objeti. Potem pa bom povedal, kakšen občutek je to. Zaenkrat mislim, da je to tako, kot da bi nekomu pojasnjeval, kako je biti starš. Tega ne moreš nikomur razložiti, dokler sam ne postaneš starš. Enako velja za dedka,” zdaj pravi Tony.

Odkrito je spregovoril še o tem, kako mu je bilo v času pandemije. “Komaj sem preživel. Ni stvar v financah. V 30 letih kariere se človek navadi, da je treba varčevati. S soprogo nimava takega življenjskega sloga, kot mogoče ljudje mislijo za estradnike, da živimo glamurozno. Midva živiva skromno in normalno, nič drugače od povprečnih ljudi. Trudiva se, da denarja ne bi zapravljala za neumnosti.”

Priljubljeni pevec zdaj že nekaj let živi v Rovinju, kamor se je preselil iz Zagreba. Na vprašanje o njegovi selitvi je dejal, da je takoj ugotovil, da je sprejel dobro odločitev. “Če je treba priti do Zagreba, to traja uro in pol do dve uri. V banki in na pošti ni vrst, ni gneče, to pa je že velika reč,” je poudaril Tony in še dodal, da mu sosed vsako jutro prinese sveža jajca, s soprogo pa sama spečeta kruh.

Pred kratkim je izdal novo pesem, ki jo je njegovo zvesto občinstvo sprejelo z navdušenjem, saj si je video v treh dneh na YouTubu ogledalo več kot 130.000 ljudi, s tem pa je Tony izjemno zadovoljen.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!