Tri astrološka znamenja, ki najraje obrekujejo

Magazin 29. Maj 202312:19 0 komentarjev
opravljanje,. obrekovanje, govorice, študenti
PROFIMEDIA

Katero znamenje je največji tračar? Katero znamenje to počne iz ljubosumja in katero zato, da bi na vas naredilo vtis?

Obrekovanje obstaja, odkar obstaja človek. In kar priznajte: vsi do neke mere radi opravljamo, tudi tisti, ki trdijo, da ne.

Po navadi to počnemo, ker je “zabavno”, lahko pa tudi iz zavisti in celo škodoželjnosti. In zabavno je za vse, razen za tistega, ki je tarča govoric in ki navadno za to izve zadnji. Koliko je nekdo nagnjen k obrekovanju, naj bi bilo odvisno tudi od položaja zvezd ob človekovem rojstvu, verjamejo nekateri. Zato poglejmo, katera tri astrološka znamenja veljajo za najbolj opravljiva.

Dvojčka

Dvojčki so med vsemi znamenji največji tračarji, trdijo astrologi.

Vseeno je, kdo je tarča obrekovanja, dvojčki želijo le, da se ljudje hihitajo ali smejijo ali da se jim povesi čeljust od začudenja in nejevere. Ne bodo pa se vam bali povedati,  kaj so izvedeli o vas “od drugih”. Še več, prav uživali bodo v tem, da o vas vedo nekaj, česar vi ne veste. Če ste sami nagnjeni k obrekovanju (no, seveda niste, samo zanima vas …), so dvojčki za vas idealna družba.

Lev

Levi ljubijo pozornost.

In s čim drugim jih bolje pritegneš, kot z “Ali si že slišal/-a, da …” ali pa “Slučajno vem, da menda …” Velikokrat opravljivo žilico v levu, ki je sicer lahko zelo dober prijatelj, sproži ljubosumje; ne toliko na ljudi kot na stvari. Če opazijo, da ima nekdo drug stvari, ki jih lev sam nima, bo komaj čakal, da se z nekom pogovori o tem, zakaj si ta oseba tega ne zasluži.

Tehtnica

Tehtnicam je ogovarjanje eden najljubših hobijev.

Tista oseba, ki največkrat “presaja rože”, pogosto obeša perilo ali pa “čaka nekoga” pred vhodom v stanovanjski blok, je skoraj zagotovo tehtnica, ki zbira ali predaja informacije. Tehtnice rade govorijo in rade govorijo o drugih in tem, kaj počnejo, zakaj to počnejo in ali delajo prav. Zakaj so tehtnice takšne? Zato ker želijo na vas narediti vtis, kako dobro so informirane.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.