Tudi zvezdnice Seksa v mestu v bran žrtvam soigralca Chrisa Notha

Magazin 21. Dec 202112:55 0 komentarjev
Chris Noth
Profimedia

Potem ko se je na Chrisa Notha oz. "Živino" iz Seksa v mestu in nove serije In kar tako usul plaz obtožb o spolnem nadlegovanju, so solidarnost žrtvam izrazile tudi njegove soigralke s Sarah Jessico Parker na čelu.

“Globoko užaloščene smo, potem ko smo slišale namigovanja o Chrisu Nothu. Podpiramo ženske, ki so spregovorile in delile svoje boleče izkušnje. Vemo, da je to velik izziv in jim čestitamo za pogum,” so v skupni objavi na Instagramu zapisale Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker in Kristin Davis.

SJP
Sarah Jessica Parker/Instagram

Prejšnji teden sta 67-letnega igralca dve ženski obtožili spolnega napada v letih 2004 in 2015. Njuni zgodbi je podrobno popisal The Hollywood Reporter.

Noth obtožbe vztrajno zavrača in trdi, da “ne pomeni ne” in da te meje ni nikoli prekoračil. O neprimernem obnašanju teve zvezdnika je nato pričala še tretja ženska, za katero on trdi, da je sploh ne pozna.

A madež na njegovi podobi je neizbrisen, zato so kmalu po prihodu obtožb v medije umaknili oglas za Peloton, v katerem nastopa Noth (šlo je za šaljiv odgovor na smrt Živine v seriji In kar tako, kjer je za omenjeni lik pogubno prav sobno kolesarjenje), zdaj pa je ostal še brez vloge v seriji The Equalizer s Queen Latifo.

Chris Noth
Profimedia

Sodelovanje z Nothom so prekinili še pri agenciji za talente, s katero je sodeloval dolga leta, in, kot kaže, bo ostal tudi brez donosne pogodbe za prodajo njegove znamke tekile.

A kot so zapisali nekateri ameriški mediji, proti Chrisu Nothu zaenkrat uradno ne poteka nikakršna preiskava, tako da bo najverjetneje, ko gre za posledice domnevnih dejanj spolne zlorabe, ostalo zgolj pri njegovem okrnjenem ugledu in finančni škodi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!