Turbofolk zvezda ruši dober rejting srbskega predsednika

Magazin 11. Dec 202314:51 0 komentarjev
Jelena Karleuša in Aleksandar Vučić
Jelena Karleuša in Aleksandar Vučić (Foto: PROFIMEDIA)

Ni vsaka podpora dobra podpora. Tako vsaj menijo v srbski stranki SNS, kjer naj bi ocenili, da je bolje, da se predsednik Aleksandar Vučić v priljubljeni oddaji pojavi sam, ne pa s pevko Jeleno Karleuša.

V Srbiji je predvolilna kampanja pred nedeljskimi parlamentarnimi volitvami v polnem teku, in čeprav se zdi, da bo zmaga stranke predsednika Aleksandra Vučića gladka, vseeno pazijo na priljubljenost. Tako je v zadnjem času Vučić še okrepil prisotnost na družbenih omrežjih, še bolj redno kot po navadi pa njegove izjave predvajajo oblasti naklonjene televizije.

Ta konec tedna so snemali tudi oddajo AmiG Show (gre za eno najbolj priljubljenih oddaj na provladni Pink TV), v kateri bi morala po informacijah Nova.rs ob Vučiću gostovati tudi srbska turbofolk pevka Jelena Karleuša. Ta je včasih veljala za veliko Vučićevo nasprotnico, a v zadnjih letih je popolnoma spremenila politična prepričanja in predsednika začela na vsakem koraku promovirati in braniti pred “napadalci”.

A ta podpora Vučiću očitno ne pomaga veliko. Viri iz kroga stranke SNS so za portal Nova.rs dejali, da je Karleuša dejansko škodila priljubljenosti predsednika. Tako je na koncu padla odločitev, da je vseeno bolje, da se Vučić v oddaji pojavi brez nje. Karleuše sicer ni med podpisniki javne podpore Vučićevi stranki.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!