Utonila je igralka Mary Mara iz serije Zakon in red

Magazin 28. Jun 202213:44 > 13:49 0 komentarjev
Mary Mara
Posnetek zaslona/INSTAGRAM

61-letno igralko so v reki v bližini njenega doma našli newyorški policisti po tem, ko so prejeli klic o mogoči utopitvi.

Igralka Mary Mara je igrala v več serijah, ki smo si jih ogledali tudi pri nas: Zakon in Red, Ray Donovan, Zločinski um, Zahodno krilo, Brez sramu, Skrivnostni otok in Newyorška policija. Njeno smrt je za portal Page Six potrdil njen menedžer, njegove besede pa so povzeli tudi drugi tuji mediji.

Mary naj bi bila v počitniški hiši njene sestre, ki je v bližini reke St. Lawrence. Odločila se je, da gre plavat. Policisti so klic prejeli v nedeljo zjutraj in sporočili so jim, da se je nekdo verjetno utopil v kraju Cape Vincent. Na truplu ni bilo znakov znakov nasilja. V prihodnjih dneh bodo opravili še obdukcijo, ki bo razkrila točen vzrok igralkine prezgodnje smrti.

Poleg tega, da si je ustvarila lepo kariero v serijah, je odigrala razne vloge tudi v 20 filmih. Njen menedžer je še dejal, da je bila energična, zabavna in posebna oseba, ki so jo vsi imeli radi in jo bodo močno pogrešali. Za seboj je pustila bivšega partnerja in pastorko.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.