V modo se je vrnila retro ženska obutev in zaznamovala to pomlad

Magazin 19. Apr 202218:15 0 komentarjev
Slingbacks
Profimedia

Ti čevlji bodo povzdignili vsako kombinacijo in ne boste jih želeli sezuti.

Ne glede na trende je ženstvenost vedno v modi, pri obutvi ​​pa so zagotovo eden najbolj ženstvenih modelov čevlji s srednje visoko peto in trakom na peti (t. i. slingbacks).

Takšen klasičen model čevljev so nosile tudi naše babice in mame, v modernih različicah s pridihom sodobnosti pa jih bomo to pomlad nosile tudi me.

Znamka Prada jih je že pred nekaj sezonami vrnila v modo, sledile pa so ji številne druge znamke in modna dekleta so jih velikodušno sprejele. Ker so to čevlji, ki jih lahko nosite za vsako priložnost – v službo, za večerne izhode, kavo s prijatelji in zelo svečane priložnosti. Poleg tega so tako udobni, da jih boste brez napora nosili od jutra do večera.

Kako jih nositi? Bolje se je vprašati, kako jih ne, saj ti čevlji povzdignejo prav vsako kombinacijo. Mini krila so ob njih videti bolj elegantna, prav tako kavbojke. Odlično se dopolnjujejo z malo črno obleko, tiste bolj modno napredne in drzne pa jih nosijo z nogavicami.

Črne in bež različice teh čevljev so klasika, ki bo ostala aktualna še leta, a modeli v trendnih svetlih barvah so dobra izbira za vsako spomladansko kombinacijo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.