Valižanski princ navdušil s fotografijo iz mladosti

Magazin 16. Jun 202418:12 0 komentarjev
princ Willian, princ Charles. Omrežje X
Foto: Zajem zaslona/X

Ob očetovskem dnevu je britanski prestolonaslednik delil fotografijo iz mladosti in razveselil splet. Podobno so s svojo čestitko naredili njegovi otroci.

Princ William je ob dnevu očetov v Združenem kraljestvu delil fotografijo iz mladosti, na kateri je kot otrok s svojim očetom, kraljem Karlom III.

Naslednik britanskega prestola je sliko objavil na družbenem omrežju X in zapisal: “Srečen očetovski dan, očka. W.”

Na fotografiji sta William in takratni valižanski princ ki se igrata z žogo.

Fotografija je pritegnila sledilce profila britanske kraljeve družine na tem omrežju in mnogi so kralju in princu, ki je prav tako oče, čestitali za praznik.

Eden izmed komentatorjev pa je objavil “posodobljeno verzijo” fotografije Karla in Williama.

Karel III., princ William, Twitter, X, objava
Foto: Zajem zaslona/X

Čestitko svojemu očetu Williamu pa so na Instagramovem profilu valižanskega princa in princese objavili njuni trije otroci. Delili so fotografijo, na kateri so vsi trije z očetom na neki plaži.

“Radi te imamo, očka. Srečen očetovski dan. G, C in L,” so zapisali princ George, princesa Charlotte in princ Louis. Fotografijo je posnela Catherine, valižanska princesa, je razvidno iz podpisa.

princ William, otroci, princesa Charlotte, princ Louis, princ George
Foto: Zajem zaslona/INSTAGRAM

Očetovski dan v Združenem kraljestvu praznujejo dan po tem, ko se je valižanska princesa udeležila svojega prvega javnega nastopa, odkar so ji diagnosticirali raka. Dvainštiridesetletnica se je pridružila drugim britanskim kraljevim predstavnikom na balkonu Buckinghamske palače, kjer so v soboto praznovali kraljev rojstni dan, poroča CNN. Tudi kralj Karel se zdravi zaradi raka, a se je 75-letni monarh aprila že vrnil k svojim javnim dolžnostim, čeprav zdravljenje še poteka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!