Vaše znamenje razkriva, koliko pravih ljubezni boste doživeli v življenju

Magazin 26. Dec 202305:45 0 komentarjev
Ljubezen
Foto: PROFIMEDIA

Astrologi pravijo, da raki v življenju najdejo dve veliki ljubezni, medtem ko je za leve vsaka ljubezen prava ljubezen. Škorpijoni ljubijo samo enkrat v življenju, a z vsem srcem, saj je zanje ljubezen izjemno pomembna in težko gradijo nove odnose. Kaj pa druga znamenja?

Oven

Ovni bodo ljubili trikrat v življenju, čeprav so glede ljubezni zelo skeptični. Ko končajo razmerje, se ne ozirajo več nazaj, ampak gredo odločno naprej v iskanju nove ljubezni.

Bik

Bik je eno tistih znamenj, ki ljubijo samo enkrat. Ko biki najdejo pravo ljubezen, so se pripravljeni ustaliti za vse življenje.

Dvojček

Dvojček ima v življenju tri ljubezni. Po navadi dvojčki iščejo pravo ljubezen vse življenje, ne glede na njihov trenutni ljubezenski status. Za vsako ljubezen pa so prepričani, da je tista prava.

Rak

Raki v življenju najdejo dve veliki ljubezni. Če se zgodi, da so prvič razočarani, so pripravljeni pravega partnerja iskati dolgo. Ko ga najdejo, pa bodo v novo zvezo vložili vse, kar imajo, da ljubezen zacveti.

Lev

Za leve je vsaka ljubezen prava ljubezen. So zelo vdani partnerju, odprti in neposredni – pravi osvajalci. Vedno so čustveno odprti, tudi ko obstaja nevarnost, da bodo prizadeti.

Device

Device lahko ljubijo le dvakrat v življenju. Po naravi so dvomljivi in ​​skeptični, zato si komaj dovolijo, da bi se jim kdo približal. Partner le stežka osvoji njihov čustveni svet.

Tehtnica

Tehtnica je poleg leva znamenje, ki z vsem srcem ljubi prav vsakič. Tudi ko ji je najhuje in ko ima zlomljeno srce ter je razočarana nad preteklo ljubeznijo, je, če se ponudi priložnost za novo, z vsem srcem pripravljena na novo razmerje.

Škorpijon

Škorpijon ljubi samo enkrat v življenju. Predstavniki tega znamenja imajo lahko veliko zvez in dogodivščin, vendar to ni tista prava ljubezen. Ljubezen je zanje globoko čustvena in ti zelo skrivnostni predstavniki zodiaka težko gradijo nove odnose.

Strelec

Strelci lahko ljubijo štirikrat v življenju. A da bi ta ljubezen zdržala, se morajo zares naučiti sklepati kompromise s partnerjem.

prepletene roke
Foto: PROFIMEDIA

Kozorog

Pripadniki tega znamenja lahko ljubijo dvakrat v življenju, a zaradi svoje zaprtosti zelo težko izražajo svoja čustva, zato je vsak začetek zelo zahteven. Zaradi svojih močnih in težavnih karakterjev so kozorogi pogosto tisti, ki končajo razmerje.

Vodnar

Vodnarji res ljubijo trikrat v življenju, a pogosto so v vlogi ljubice ali ljubimca, ne partnerja. Pogosto se zatakne pri tem, da iščejo idealnega partnerja, ki bi bil hkrati njihov najboljši prijatelj in strastni ljubimec.

Riba

Ribe lahko resnično ljubijo samo eno osebo v svojem življenju. Ko srečajo sorodno dušo, spustijo sidro in so pripravljeni na mestu ostati do konca življenja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!