Victoria Beckham z enim dejanjem sprožila veliko ugibanj

Magazin 19. Okt 202208:00
Victoria Beckham
Profimedia

Oblikovalka in nekdanja članica zasedbe Spice Girls je pred kratkim požela veliko pozornosti, ko si je dala odstraniti tetovažo z začetnicami imena njenega moža.

Victoria in David Beckham veljata v javnosti za trden par, ki pa mu ni manjkalo življenjskih izzivov. Vse sta uspešno prebrodila in ostala skupaj. Pred leti je namreč David priznal, da je svojo soprogo prevaral z Rebecco Loos, hčerko nizozemskega diplomata. Mediji so mu pripisovali še več afer, a z Victorio sta vse uspešno prebrodila in ostala skupaj.

Pred kratkim pa so Victorijini oboževalci opazili, da na njenem zapestju ni več tetovaže z začetnicama soproga Davida, kar je takoj sprožilo namigovanja o njunem morebitnem razhodu. Ta so bila tako glasna, da se je Victoria odzvala in pojasnila, zakaj se je odločila za izbris tetovaže. Izkazalo se je, da je šlo samo za estetske razloge in da za tem ne stoji čisto nič drugega.

David Beckham, Victoria Beckham
Profimedia

V pogovorni oddaji Today je rekla, da si je dala odstraniti več tetovaž, saj ji te več preprosto niso bile všeč. Imela jih je zelo dolgo in niso bile prav prefinjene. Dejala je, da so bile linije njenih tetovaž predebele in so sčasoma postale razmazane. “Preprosto niso bile lepe. To je edini razlog,” je zatrdila Victoria.

Dodala je še, da so mediji takoj začeli ugibati, ali je zapustila moža. “Ne, samo tetovaža mi je šla na živce,” še pravi. V oddaji so jo spraševali še o eni temi, s katero so se ukvarjali mediji, in sicer o domnevnem sporu med njo in njeno snaho Nicolo Peltz, s katero se je letos poročil njen najstarejši sin Brookylin. Victoria je rekla, da se ji je poroka zdela čudovita in da je njej kot mami veliko pomenilo dejstvo, da sina vidi tako srečnega.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.