Victoria Beckham z ogrlico zasenčila nevesto

Magazin 14. Apr 202221:32 > 21:36 0 komentarjev
Ogrlica Beckham
Instagram: Victoria Beckham

47-letna Victoria Beckham je na poroki svojega sina navdušila svate z ogrlico, ki jo krasi veliki diamantni obesek. Vrednost ogrlice je ocenjena na vrtoglavih 2,4 milijona evrov.

Victoria Beckham je na poroki sina Brooklyna Beckhama z Nicolo Peltz kot mati ženina popolnoma navdušila in s tem potrdila status oblikovalke. Nosila je dolgo oprijeto obleko, na njenem vratu pa se je bohotila ogrlica z velikim diamantnim obeskom.

Gre za nakit z 21,5-karatnim diamantom in ročno izdelano filigransko verižico iz francoskega 18-karatnega rumenega zlata. Obesek je sicer iz angleške verižice, prvotno izdelane okoli leta 1870, z zapletenim motivom divje čebele, ki vodi do simbola pesti, znanega tudi kot figa: gre za simbol, ki se nosi za zaščito pred zlom in prinaša srečo, kadar je podarjen. Ogrlico je Victorii podaril njen mož David Beckham ob krstu sina Brooklyna.

Po poročanju britanskih medijev je ogrlica vredna več kot dva milijona evrov.

Tema poroke so bili talismani, saj je mati neveste Claudia naročila šiviljam, naj v krilo nevestine obleke všijejo posebno sporočilo. Victorijin diamant je bil v ospredju njenega videza, še bolj pa je zasijal v okvirju treh čudovitih srebrnih čipk, ki so krasile njeno obleko. Po poročanju ameriških medijev, ki se sklicujejo na vire blizu družine, so svatje bili nad njenim videzom navdušeni.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!