Video kolekcije Fendace – bleščečega sodelovanja med znamkama Fendi in Versace

Magazin 04. Maj. 202212:45
Delite:
fendace fendi versace
Foto: Profimedia

Ni pogosto, da se titani v modni industriji združijo, a ko se združijo, gre običajno za nekaj res posebnega. Poletje je sicer še daleč pred nami, vendar bo za številne modne navdušence težko pričakovano, saj takrat legendarni modni hiši Fendi in Versace izdajata skupno kolekcijo Fendace. Poglejte si prvi video kolekcije!

Fendace je sestavljen iz ne ene, ampak kar dveh modnih linij: Fendi by Versace, ki ga je oblikovala Donatella Versace, in Versace by Fendi, ki ga je oblikoval Kim Jones. Od obeh lahko pričakujete bleščečo paleto potiskanih torbic, svilenih šalov ter čevljev in nakita z logotipi, ki bodo zagotovo predmet poželenja vsakega zbiratelja. Fendace vključuje tako moška kot ženska oblačila in bo na voljo v butikih Fendi in na pop-up lokacijah od četrtka, 12. maja. Kolekciji sta bili prvotno predstavljeni na modnem tednu jeseni lani.

V skladu z estetiko obeh oblikovalskih hiš je novica prišla v tandemu z glamuroznimi podobami in enako bogatim videom legendarnega fotografa Stevena Meisela in filmskega ustvarjalca Aleca Maxwella, ki je bil premierno prikazan ekskluzivno na elle.com. Meisel in Maxwell sta skupaj že sodelovala z Lindo Evangelisto, Naomi Campbell, Kate Moss, Rihanno, Alexo Chung, Gigi Hadid, Oprah in Taylor Swift. V videu nastopajo manekenke Amar Akway, Anja Rubik, Imaan Hammam, Kristen McMenamy in Lina Zhang. Pat McGrath je bila umetnica ličenja za to glamurozno oglaševalsko kampanjo.

fendace fendi versace
Foto : Profimedia
fendace fendi versace
Foto : Profimedia
fendace fendi versace
Foto : Profimedia

fendace fendi versace
Foto : Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar