(VIDEO) “Živina” Chris Noth živ in zdrav v oglasu za Peloton

Magazin 14. Dec 202116:00 0 komentarjev
Sarah Jessica Parker, Chris Noth
Profimedia

Že vrabci na strehah čivkajo, kaj se zgodi v "šokantnem" prizoru na koncu prve epizode nove serije, v kateri so se na zaslone vrnile tri od štirih protagonistk Seksa v mestu.

Če si je še niste ogledali in to nameravate storiti v prihodnosti, morda tu raje prenehajte brati.

Chris Noth, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis
Profimedia

Če ste prvi del And Just Like That… (In kar tako …) na HBO že videli, pa je gotovo tudi vas, tako kot Carrie, pretreslo dejstvo, da Živine ni več.

Poslovneža, ki se še po srčnem napadu ni mogel odpovedati eni cigari na teden, je namreč srce dokončno izdalo po intenzivni (in jubilejni, tisoči!) vadbi na trenažerju Peloton.

Po tem zdaj že razvpitem prizoru so se na spletu kmalu pojavila piarovska sporočila s Pelotona, v katerih so s pomočjo strokovnjakov zanikali, da bi bili njihovi izdelki lahko vzrok za takšne tragedije in da jih prej kot to pomagajo preprečiti ali vsaj odložiti.

S svojo najnovejšo potezo pa so zdaj potrdili dejstvo, da slaba publiciteta tako rekoč ne obstaja. Oziroma – da lahko še tako negativno pozornost javnosti v pozitivno smer obrne domiselna marketinška ekipa.

Odgovor na “slab piar” posneli v 48 urah

Chris Noth, igralec, ki upodablja Carriejinega dolga leta izmuzljivega ljubimca, v filmih Seks v mestu in zdaj novi seriji pa “udomačenega” soproga, se je namreč pojavil prav v novem oglasu za trenažerje in aplikacijo Peloton.

V oglasu, ki ga je produciral zvezdnik in resnični navdušenec nad Pelotonom, Ryan Reynolds, se 67-letni Noth pred prasketajočim kaminom odkrito spogleduje z inštruktorico fitnesa in vplivnico Jess King, ki v seriji upodablja njegovo trenerko Allegro.

“Na nove začetke,” dahne Chris v videu, za njim pa stavek ponovi še Jess. Potem ko da Nothu kompliment, da je videti dobro, ji igralec odgovori: “Počutim se odlično. Greva na še eno vožnjo? Življenje je prekratko, da ne bi.”

Reynolds je filmčku posodil tudi glas, v slogu oglasov za zdravila bliskovito hitro zdrdra nekaj podatkov o tem, kako pozitivne učinke na telo ima kolesarjenje, in na koncu doda: “Živ je.”

Kot je poročal Hollywood Reporter, so pri Pelotonu oglas zasnovali in posneli v zgolj 48 urah.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!