Vnukinja pokojne Grace Kelly obožuje klasične kose z dodano vrednostjo

Magazin 23. Avg 202208:30
Delite:
Charlotte Casiraghi
Foto: Profimedia

Charlotte Casiraghi, vnukinja pokojne monaške kneginje Grace Kelly, poleti obožuje brezčasne modne kose, ki jih lahko iz omare vzame prav vsako sezono.

Charlotte Casiraghi je hčerka monaške princese Caroline iz njenega drugega zakona s Stefanom Casiraghijem, ki je tragično umrl leta 1990 v nesreči z motornim čolnom. Charlotte se je leta 2019 v monaški palači poročila z Dimitrijem Rassamom, ki je v preteklosti produciral animirani film Mali princ, danes pa imata dva otroka.

Čeprav se poletje počasi izteka, Charlotte še vedno uživa v mondenem Saint Tropezu, kjer z družino preživlja počitnice in okolico navdušuje s svojimi modnimi kombinacijami.

Vnukinja pokojne monaške kneginje Grace Kelly prisega na klasičen stil, ki mu je zvesta že leta. Za mondene počitnice je nečakinja kneza Alberta izbrala klasične bele kratke hlače, ki jih je kombinirala s klasično srajco s črtami, zraven pa je obula udobne Hermesove sandale – gre za model, ki je to sezono pri slavnih damah še kako priljubljen.

Charlotte je med dopustom izbirala kose, ki so preprosti za kombiniranje, a obenem brezčasni. Tudi na splošno je znana po izčiščenem modnem stilu, ki ga goji že dolga leta, obožuje pa prestižne modne hiše, med drugim tudi modno hišo Saint Laurent, kjer so zanjo leta 2019 oblikovali poročno obleko iz srebrne čipke, ki je bila prava umetnina.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar