Vojvodinja Camilla razkrila svoj nenavadni vzdevek

Magazin 06. Feb 202209:30 > 10:29
Camilla Parker Bowles
Profimedia

Kraljeva družina ima veliko vzdevkov drug za drugega, Meghan Markle svojega moža ljubkovalno kliče Haz, kraljici so nadeli ljubki vzdevek Lilibet, zdaj pa je Camilla Parker Bowles razkrila svoj vzdevek.

Ko so člani kraljeve družine v zasebnosti svojega doma, obkroženi le s svojimi najbližjimi, se ne kličejo po nazivih, temveč imajo drug za drugega tudi vzdevke. Meghan Markle je v enem izmed intervjujev razkrila, da svojega moža princa Harryja ljubkovalno kliče Haz.

Kraljico njena ožja družina že leta kliče Lilibet, princ William pa jo je, ko je bil mlajši, imenoval Gary, saj ni znal reči babica.

Najmlajši člani družine pa imajo tudi ljubke vzdevke za preostale starejše člane. Princa Charlesa njegovi vnuki, princ George, princesa Charlotte in princ Louis, kličejo dedek Wales. Po poročanju Daily Maila je vzdevek dedek Wales enak formatu, kot ga je kraljica Elizabeta uporabila za svojega dedka Georgea V., ki ga je imenovala dedek Anglija.

Pri vzdevku za Camillo Parker Bowles pa so se oddaljili od tradicije, njen vzdevek naj bi bil Gaga, tako naj bi jo začeli klicati po tem, ko so se z njo prvič spoznali na Royal Variety Performance, ko je svoj nastop imela Lady Gaga. “Še lastni vnuki me kličejo Gaga. Ne vem, ali je to zato, ker mislijo, da sem res Lady Gaga … Smešno je, a zelo ljubko.”

kraljeva družina
Profimedia