Will Smith razkril, zakaj se je končal njegov prvi zakon

Magazin 11. Nov 202110:30 0 komentarjev
Will Smith
Profimedia

Will Smith naj bi v knjigi spominov, ki je izšla 9. novembra, izdal vse svoje sočne skrivnosti.

V njej prizna tudi, da se je leta 1992 zaljubil v soigralko Stockard Channing, ko sta skupaj snemala film Six Degrees of Separation. V tem času je bil v zakonu s svojo prvo ženo Sheree Zampino, mladoporočenca pa sta se takrat razveselila tudi edinega skupnega otroka, Treya Smitha.

“Sheree in jaz sva bila novopečena zakonca z novorojenčkom, lahko si predstavljam, da je bila ta izkušnja zanjo zelo težka. Poročila se je s fantom po imenu Will Smith, kar naenkrat pa je živela s Paulom Poitierjem (lik, ki ga je v filmu igral Smith, op. p.). Situacija je postala še slabša, ko sem se med snemanjem zaljubil v Stockard Channing.”

Zaradi snemanja filma se je Will Smith z družino takrat preselil v New York, po koncu pa so se preselili nazaj v L. A., vendar niti ta poteza ni izničila igralčevih čustev do soigralke. “Na vsak način sem želel videti Stockard in govoriti z njo, hrepenel sem po njej.”

Smith je svojo zaljubljenost enkrat že priznal v intervjuju, povedal je, da je takrat preizkušal metodo, ko se v svojo vlogo tako močno vživiš, da ostaneš v njej, dokler ni film posnet. Po tem se je zaobljubil, da te metode ne bo uporabil nikoli več.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

“Bila sem polaskana”, je situacijo komentirala Stockard Channing, ko je prvič slišala za Willovo zaljubljenost.

Will in Sheree sta ostala poročena do leta 1995, dve leti zatem pa se je zvezdnik poročil z Jado Pinkett Smith, s katero zaradi odprtega zakona večkrat polnita naslovnice.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!