Za upokojence iz Paraćina brezplačen prevoz na koncert Iron Maiden

Magazin 22. Dec 202110:27 > 10:55 0 komentarjev
Iron Maiden, skupina, koncert
Profimedia

Glasba res ne pozna meja – niti starostnih. Priletni ljubitelji težkometalne glasbe iz srbskega mesta Paraćin so se razveselili prijazne geste.

Brezplačno bodo lahko odpotovali na koncert legendarne britanske metalske skupine Iron Maiden, ki je načrtovan za 24. maja prihodnje leto v Beogradu. Od njihovega zadnjega nastopa v srbski prestolnici je minilo osem let, zato je zanimanje za koncert veliko.

Tudi najstarejši prebivalci Paraćina bodo imeli priložnost, da si nastop Iron Maiden, ki je vedno tudi prava paša za oči, ogledajo v živo. Tamkajšnje združenje upokojencev je namreč sklenilo organizirati brezplačni prevoz za vse svoje člane, ki bi jih koncert zanimal.

Iron Maiden
Profimedia

“Sicer smo upokojenci, a tudi nekdanji rokerji. Leta 1975, ko je nastala ta skupina, smo imeli od 20 do 25 let. Še vedno imajo oboževalce med upokojenci, saj je to njihova generacija,” je dejal predsednik združenja upokojencev Milan Ilić. Dodal je, da je veliko upokojencev zainteresiranih za koncert, kot tudi poročajo srbski mediji.

Zanimanje za obisk koncerta je veliko

“Ker vemo, kakšne so finančne razmere, smo sklenili, da svojim članom zagotovimo prevoz v Beograd in nazaj. Vsak, ki bo kupil vstopnico in je hkrati član našega združenja, ima to možnost. Naši člani lahko na koncert odpeljejo tudi svoje otroke in vnuke,” je še poudaril. Hkrati je meščane pozval, naj si čim prej zagotovijo vstopnico.

“Interes je velik. Zdaj je december, a pozivam zainteresirane, naj si čim prej zagotovijo vstopnico. Razmišljamo tudi o možnosti, da bi za 13. julij, ko je napovedan koncert v Sofiji, prav tako organizirali brezplačni prevoz. Glavno mesto Bolgarije je od nas oddaljeno enako kot Beograd, tako da nam to ne bi pomenilo težave. No, vse je odvisno od zanimanja naših članov,” je še dodal Ilić.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!